Kaken takana on nainen! Laulaja Kake Randelin, 62, on ollut parisuhteessa jo 40 vuotta – ”Minulla on ihana vaimo!”

Uutiset | 13.01.2018 12:44

Vaimo, jonka kanssa laulaja Kake Randelin on elänyt yhdessä jo neljäkymmentä vuotta, saa ansaitut kiitokset.

– Minulla on ihana vaimo. Hän on hellä ja hoitanut niin sanotun oman tonttinsa hyvin. Ja se, että arkipäivän ylä- ja alamäet lasketellaan yhdessä, on tärkeää. Osan jutuista täytyy antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Kyllähän riidan saa aikaiseksi milloin vain, jos kaikki ottaa itseensä, Kake kertoo.

Työt ei tekemällä lopu

Kake kertoo, että hän on tottunut tekemään työtä lapsesta saakka.

– Sotien jälkeen äitini jäi yksin viiden lapsensa kanssa. Minulla on neljä siskoa. Kyllä siinä piti jo seitsemän vanhana opetella olemaan se "mies talossa". Puutyöt, lumenluonnit ja vedenkannot jäivät minun kontolle.

Lue myös: Tiesitkö? Suomalainen tähtiartisti esiintynyt ikänsä keksityllä nimellä - tässä on totuus ja tarina taiteilijanimen takana!

Lapsuudesta kumpuaa se, että mies ei nykyäänkään pelkää työtä. Aina pitää olla tekemässä jotain projektia. Hän onkin ottanut viime vuosinaan tavaksi pitää aina alkuvuodesta pari kuukautta lomaa, jotta voi puuhailla kotonaan askareita. Omakotitalostahan ei tunnetusti tekeminen lopu.

– Parhaillaan uusin vanhaa maakellaria, Kake kertoo.

Hän myös peräänkuuluttaa vanhaa talkoohenkeä.

– Nykyään on vaikeaa saada porukkaa vaikka pihatalkoisiin niin kuin ennen. Kyllä minä mielelläni olen lähtenyt esimerkiksi pöllimetsään, jos on pyydetty.

Lue myös: Seiskan jättireportaasi Markku Aron lavakeikalta: takana jo yli 6 200 esiintymistä!

Kake on jo eläkeiässä, mutta eläkkeelle miehellä ei ole kiirettä. Työtä tehdään niin kauan kuin terveyttä ja keikkoja riittää. Tähän saakka niitä on riittänyt.

– Työ puhukoon puolestaan.

Selkävaivat riesana

Ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen Kake sanoo, että pientä kremppaa on kehoon tullut vuosien varrella.

– Nyt huomaa, että autossa istuminen rasittaa selkää. Minulla on selkärangassa pullistuma, joka vaivaa pitkillä ajomatkoilla.

Kunnostaan Kake huolehtii tekemällä kotonaan ne fyysiset työt. Kuntosalille hänen ei tarvitse erikseen lähteä. Remonttihommat ja lumenluonti ajavat saman asian. Ja vielä ilmaiseksi.

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!