Kaj Kunnas.

Kaj Kunnas hämmästyi Lauri Markkasen fanitapaamisesta – ”On tämä huikeaa!”

Uutiset | 03.07.2018 18:20

Chicago Bullsin NBA-tähti ja Suomen Susijengin ykköstykki Lauri Markkanen tapasi tiistaina (3.7.) fanejaan Helsingin ydinkeskustassa. Kauppakeskus Forumissa Stadiumin urheiluliikkeessä järjestetty tilaisuus keräsi paikalle valtavasti uteliaita.

Lue lisää: Valtava yleisöryntäys! Lauri Markkanen villitsi Helsingin keskustassa: "Se jätkä on huippupelaaja"

– Tämä on sitä urheilukulttuuria, mikä sykähdyttää! urheilutoimittaja ja tuttu ruutukasvo Kaj Kunnas iloitsi Seiskalle.

Hän ei ollut saapunut paikalle työtehtäviin, vaan satojen muiden tavoin Markkasen nähdäkseen.

– Tulin tänne 20 vaille yksi, ja täällä oli jo silloin varmasti satakunta ihmistä. On tämä huikeaa.

Lauri Markkanen Helsingin Forumin Stadiumissa.

Ulkona keli oli umpisurkea – ikävää tihkua tihutti vaakatasossa – eikä arkipäivälle keskelle päivää osunut ajankohtakaan paras mahdollinen. Silti myymälä oli ääriään myöten täynnä.

– Kai tämä kertoo ennen kaikkea siitä, että Susijengi uppoaa nuorisoon. Ja jos ajatellaan Suomi-urheilua laajemminkin, niin olen kyllä ylpeä meidän faneista. Lentisfaneista, korisfaneista, Huuhkaja-faneista, lätkäfaneista, Kunnas kehaisi.

– Susijengi on myös tosi avarakatseinen ja jollakin lailla lempeä joukkue, vaikka parketilla raateleekin. Jos ajatellaan näitä loppuunmyytyjä matsejakin, niin tämä on sitä uutta Suomea, tässä on uutta urheilukulttuuria. Ai että!

Lauri Markkanen Helsingin Forumin Stadiumissa.

Kunnaksen mukaan Suomen MM-kisahaave riippuu pitkälti siitä, saapuuko Markkanen syyskuun karsintapeleihin.

– Ongelmahan on se, että Venäjällä on kova joukkue ilman NBA-miehiä. Ja Ranskalla on kova joukkue. Siitä Tshekki-tappiosta voi vielä koitua kohtaloksi.

Lue myös: Isäksi tullut NBA-tähti Lauri Markkanen ylistää Verna-vaimoaan: ”Hän kantoi vauvanhoidosta kaiken vastuun!”

– Jos tältä seisomalta pitäisi sanoa, niin en usko MM-kisapaikkaan. Mutta päävalmentaja (Henrik) Dettmann ja tämä joukkue on niin monta kertaa venyvänsä, ettei se toivotonta ole. Jos joku siihen pystyy, niin Susijengi!

Kaj Kunnakselta meinaavat loppua ylisanat kesken kuvaillessaan Lauri Markkasta. – Se atleettisuus, mikä Laurista huokuu… Ja kun hän kesken pelin tekee donkin, joka on kuin suoraan donkkikirjasta!
Kaj Kunnakselta meinaavat loppua ylisanat kesken kuvaillessaan Lauri Markkasta. – Se atleettisuus, mikä Laurista huokuu… Ja kun hän kesken pelin tekee donkin, joka on kuin suoraan donkkikirjasta!

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Ari Lahti, Eetu Ampuja
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!