fbq
Uutiset
19.10.2018 16:21
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld
Kaisa Liski
Kaisa Liski avoimena rankasta lapsuudestaan: Minut yritettiin ostaa 10 000 markalla!
Uutiset
19.10.2018 16:21
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld

Toimitusjohtaja Kaisa Liski kertoo Seiskan Pinnan alla -podcastissa avoimesti rankasta lapsuudestaan ja nuoruudestaan.

Kiinteistökuningattareksikin kutsuttu Kaisa Liski tunnetaan periksiantamattomuudestaan. Hänen elämänasenteensa juontaa juurensa lapsuudesta, jolloin Kaisa joutui pärjäämään usein yksin. Hänen yksinhuoltajaäitinsä teki töitä mediamaailmassa ja oli usein poissa kotoa.

− Kaipasin häntä, ja joskus jopa pelkäsin, ettei äiti tule kotiin lainkaan. Tunnistan sellaisen tuskan edelleen. Täysin yksin jäämisen pelko tuntuu joka solussa, Kaisa kertoo Seiskan Pinnan alla -podcastissa.

Lue myös: Krista Siegfrids avoimena: menetti isänsä ja isoisänsä lyhyessä ajassa – myös äiti sairastui vakavasti! ”Se oli iso tragedia perheelleni!”

Kaisan ja hänen äitinsä suhde on ollut vaikea, eikä hän ole tämän kanssa missään tekemisissä.

− Olin parin vuoden ikäisenä vappujuhlissa ravintolassa. Eräs pariskunta yritti ostaa minut 10 000 markalla, koska olin niin suloinen, eikä kukaan kuulemma välittänyt minusta. Toki täytyy muistaa, että tuollaisilla tarinoilla on aina kaksi puolta. Minulle on kerrottu sitä jopa hauskana tarinana. Muistan, että teini-iän kynnyksellä minulle on myös sanottu, että harmittaa pirusti, kun minua ei myyty. Ovathan nuo aika rajuja juttuja.

Lue myös: Ex-työnantajalta rajuja väitteitä Kaisa Liskistä: uhkaili sairauslomalla, yritti tuhota firman, oli ainaisessa rahapulassa 20 000 euron kuukausipalkasta huolimatta ja rahasti suosimalla omaa tytärtään!

Kuuntele Kaisan podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Spotifyssa:

 

Töihin 11-vuotiaana

Kaisa oppi nopeasti pärjäämään itsenäisesti. Hän valehteli ikänsä saadakseen töitä 11-vuotiaana.

− Pääsin grillikioskiin tekemään pidempiä päiviä. Valehtelin ikäni neljällä vuodella, koska muistaakseni siihen aikaan piti olla 15-vuotias, jotta sai tehdä kokonaisia työpäiviä. Innostuin palveluammatista, ja menin myöhemmin töihin huoltoaseman kahvilaan. Ne olivatkin sitten pitkiä päiviä. Olen tehnyt töitä tosiaan 11-vuotiaasta asti.

Kuuntele Kaisan podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Youtubessa:

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »