fbq
Uutiset
12.10.2018 17:09
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld
Krista Siegfrids
Krista Siegfrids avoimena: menetti isänsä ja isoisänsä lyhyessä ajassa – myös äiti sairastui vakavasti! ”Se oli iso tragedia perheelleni!”
Uutiset
12.10.2018 17:09
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld

Laulaja Krista Siegfrids kertoo Seiskan Pinnan alla -podcastin haastattelussa avoimesti elämänsä traagisista hetkistä.

Krista tunnetaan energisyydestään ja positiivisesta asenteestaan. Laulajan elämään on mahtunut kuitenkin myös surua ja traagisia hetkiä, sillä hän menetti isänsä ja molemmat isoisänsä ollessaan teini-ikäinen.

− Totta kai se oli raskasta aikaa. Olin aika nuori silloin. Muistan sen edelleen. Asioita tapahtui niin paljon lyhyessä ajassa. Muistan ajatelleeni, onko elämä koko ajan tällaista – että joku kuolee joka vuosi, Krista kertoi podcastissa.

Kuuntele podcast-haastattelu kokonaisuudessan Spotifyssa:

Kristan isän isä menehtyi laulajan ollessa 14-vuotias.

− Hän oli 91-vuotias. Se oli luonnollinen, vaikkakin ikävä asia. Vuosi sen jälkeen isäni kuoli, ja se tapahtui täysin yllättäen. Hän sai niin rajun sydänkohtauksen, että hän kuoli heti. Isäni oli vasta 51-vuotias. Se oli iso tragedia ja sokki perheelleni. En ollut ikinä ajatellut, että mitään sellaista voisi tapahtua meille.

Lue myös: Arman Alizad avoimena uudessa podcastissa – hakeutui terapiaan tv-ohjelmansa takia: On parempi, että puhun ammattilaisen kanssa!

Kristan perheen surun vuodet eivät päättyneet siihen, sillä laulajan äidin isä kuoli vain vuosi myöhemmin.

− Se tuli myös yllätyksenä, koska hän oli ollut aina niin terve. Uskon, että se oli rankkaa meille kaikille, mutta erityisesti äidilleni. Hän sairastui vakavasti vuosi isänsä kuoleman jälkeen. Äitini sairastui akuuttiin leukemiaan ja joutui sairaalaan. Hän oli siellä vuoden. Nuo neljä vuotta ovat minulle kuin mustaa sumua. Äitini voi nyt hyvin, onneksi!

Krista on kirjoittanut Ding Dong -debyyttialbumiltaan löytyvän Can You See Me -kappaleen isänsä muistoksi. Siitä on tullut yksi hänen tunnetuimmista kappaleistaan.

− Musiikki on todella tärkeä terapiakeino.

Kuuntele podcast-haastattelu kokonaisuudessan alta: