fbq
Uutiset
08.10.2018 10:16
Teksti: Sami sinokki|Kuvat: Timo Korhonen
KAisa liski
Ex-työnantajalta rajuja väitteitä Kaisa Liskistä: uhkaili sairauslomalla, yritti tuhota firman, oli ainaisessa rahapulassa 20 000 euron kuukausipalkasta huolimatta ja rahasti suosimalla omaa tytärtään!
Uutiset
08.10.2018 10:16
Teksti: Sami sinokki|Kuvat: Timo Korhonen

Kohukiinteistönvälittäjä Kaisa Liski riitelee parhaillaan oikeudessa entisen työnantajansa Uudenmaan Viva Oy:n kanssa.

LUE LISÄÄ: KAISA LISKI SAAPUI OIKEUDENKÄYNTIIN VIIME TINGASSA: EX-TYÖNANTAJA VAATII LÄHES 900 000 EURON KORVAUKSIA – KUVAT!

Kaisa lähti Vivasta ovet paukkuen vuonna 2016 ja työsuhteen riitaisan päätöksen puinti alkoi tänään maanantaina (8.10) Hyvinkään käräjäoikeudessa.

Vivan mukaan yritys lainasi Kaisalla 170 000 euroa, jota ei ole maksettu takaisin. Lisäksi Viva syyttää Kaisaa muun muassa työsopimuksen rikkomisesta kilpailukiellon osalta, rekrytointikiellon rikkomisesta, salassapitovelvollisuuden rikkomisesta, sekä siitä, ettei hän noudattanut irtisanomisaikaista työaikaa. Viva vaatii Kaisalta lähes 900 000 euron korvauksia. 

Ainaisessa rahapulassa

Asiaesittelyssä Viva latoi karua tekstiä Kaisan toiminnasta. Yrityksen mukaan hänen touhunsa olivat jo Vivassa työskennellessä hyvin kyseenalaisia.

Kaisa Liski

- Liski oli ainaisessa rahapulassa siitä huolimatta, että hänen kuukausipalkkansa oli yli 20 000 euroa. Taloudenpito ei kiinnostanut häntä lainkaan. Ei hänen omalta osaltaan, eikä Vivan osalta. Viva lainasi useassa erässä hänelle 170 000 euroa, joista tehtiin velkakirja. Velkoja ei saatu perittyä muuten kuin palkanmaksun yhteydessä, ja kun Kaisaa muistutettiin veloista, hän uhkasi jäädä sairauslomalle, Vivan edustaja kertoi oikeudessa.

Kaisan mukaan kyse ei ollut velasta, vaan allekirjoitusbonuksesta ja palkkaennakosta. 

Rahasti suosimalla tytärtään?

Heti Vivasta lähdettyään Kaisa perusti oman Kaisa Liski LKV -yrityksen ja vei uuteen yritykseen mukanaan useita Vivan työntekijöitä. Vivan mukaan Kaisa vei mukanaan myös Vivan myyntikohteita, jotka hän laittoi myyntiin oman yrityksensä kotisivuilla Vivan otattamilla ja maksamilla valokuvilla. Kuvissa oli Vivan mukaan jopa käytetty stailauksessa Vivan tyynyjä, joissa olleet logot oli Photoshopilla tai jollain muulla kuvankäsittelyohjelmalla muutettu Liskin yrityksen logoiksi.

KAisa

Viva väittää Kaisan kertoneen Vivasta Kaisa Liski LKV:n riveihin siirtyneille työntekijöille tuhoavansa Vivan, jotta voisi ostaa itselleen Vivan Arvoasunnot LKV -osion. 

Koska Kaisa toimi johtoasemassa, niin hän ei saanut provikoita yrityksen myymistä kohteista. Vivan mukaan Kaisa rahasti firmaa muun muassa siirtämällä kohteita omalle tyttärelleen Amanda Kalliolle, joka myös työskenteli Vivalle.

Kaisa on vastineessaan kiistänyt Vivan väitteet ja syyttää yritystä muun muassa perusteettomasta työsuhteen päättämistä, vaikka hän itse irtisanoutui työstään. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »