KS: Satu Taiveaho ja Ville Virtanen menivät naimisiin purjelaivalla!

Uutiset | 24.08.2020 17:37

Entinen kansanedustaja, Suvanto ry:n toiminnanjohtaja Satu Taiveaho, 43, on mennyt naimisiin kihlattunsa, ex-demarivaltuutettu Ville Virtasen kanssa. Asiasta uutisoi Kymen Sanomat.

Lehden mukaan pariskunta vihittiin maanantaina naimisiin Vivan-purjelaivalla Haminan saaristossa.

Kymen Sanomien mukaan pari palasi vihkimisen jälkeen Tervasaarelle, Haminaan moottoriveneellä ilman häävieraita. Tuore aviopari ei suostunut lehden kuvattavaksi Tervasaarelle saapuessaan.

Taiveaho ja Haminasta kotoisin oleva Virtanen ovat ehtineet olla yhdessä noin vuoden päivät. He kihlautuivat viime vuoden lopulla lyhyen seurustelun jälkeen. He muuttivat kesällä yhteen, kun Taiveaho laittoi Riihimäellä sijaitsevan kotinsa myyntiin ja muutti Virtasen luo Haminaan.

Lue lisää: Nopealiikkeinen ex-kansanedustaja! Satu Taiveaho pikakihloihin – tällainen on Ville-rakas!

Taiveahon puoliso ei ole näytteliä Ville Virtanen eikä tunnettu dj Darude, jonka oikea nimi on niin ikään Ville Virtanen.

Ennen Virtasta Taiveaho eht seurustella muutaman kuukauden toimitusjohtajana työskentelevän Marko Torppalan kanssa. Taiveaho oli sitä ennen naimisissa vuodet 2008-2018 nykyään puolustusministerinåä toimivan Antti Kaikkosen kanssa. Pariskunnalla on kaksi sijaislasta.

Lue myös: Marko vaihtui Villeen! Satu Taiveahon uusi rakas on haminalainen demaripoliitikko!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!