fbq
Uutiset
12.07.2017 07:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Petteri Mustamäki
Sebastian Vettel piipahti Palokan Prismassa.
Jyväskyläläinen Petteri hieraisi silmiään: F1-mestari Sebastian Vettel käveli vastaan Palokan Prismassa ostoskärryt täynnä – kuvat!
Uutiset
12.07.2017 07:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Petteri Mustamäki

Jyväskylän Palokan kaupunginosasta kotoisin oleva Petteri Mustamäki oli maanantaina ostoksilla kotikulmiensa Prismassa, kun tapahtui jotain odottamatonta.

- Olisikohan kello ollut tulossa lähemmäs kolmea iltapäivällä, kun käppäilin siellä ostoshyllyjen välissä. Yhtäkkiä huomasin, että tulipas tutunnäköinen kaveri vastaan, Petteri, 32, kertaa Seiskalle.

- Piti sitten oikein kurkata olan yli. Silloin huomasin, että kappas, sehän on Sebastian itse!

Sebastian Vettel piipahti Palokan Prismassa.

Kyseessä oli autourheilun kuninkuusluokan Formula 1-sarjan nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel. Hämmästyneen Petterin mukaan Ferrari-tallin saksalaiskuski oli liikenteessä ”aivan muina miehinä” perheensä kanssa.

- Mukana näytti olevan Sebastianin vaimo, lapset ja taisi olla joku lastenhoitajakin. He näyttivät ihan normiperheeltä ja sulautuivat täysin muiden joukkoon.

Jopa niin hyvin, ettei valtaosa muista asiakkaista välttämättä edes tajunnut, kuinka menestyksekkäässä seurassa lappasivat ostoksiaan ostoskärryyn.

- Kassajonossa yksi mies kyllä kuului sanovan vierustoverilleen, että katsopas, kuka tuolla on oikein ostoksilla.

Sebastian Vettel piipahti Palokan Prismassa.

Petteri kertoo panneensa merkille, että nelinkertainen maailmanmestari tiiraili jostain syystä erityisen tarkkaan maitohyllyä.

- Vaimonsa pyöri siinä koko ajan ja haki tavaroita kärryyn. Ja ne kärryt olivat ihan täynnä tavaraa. Siellä näytti olevan ainakin muoviastiasto lapsille.

Petteri sattui myös samaan aikaan viereiseen kassajonoon Vettelin perheen kanssa.

- Hänen vaimonsa meni edeltä yksin kassalle ja rullasi ostokset hihnalle. Vasta kun ostokset oli piipattu kassan läpi, Sebastian saapui maksamaan.

Petteri kertoo panneensa merkille, että nelinkertainen maailmanmestari tiiraili tarkkaan maitohyllyä.  - Vaimonsa pyöri siinä koko ajan ja haki tavaroita kärryyn. Ja ne kärryt olivat ihan täynnä tavaraa. Siellä näytti olevan ainakin muoviastiasto lapsille.  Petteri sattui myös samaan aikaan viereiseen kassajonoon Vettelin perheen kanssa.  - Hänen vaimonsa meni edeltä yksin kassalle ja rullasi ostokset hihnalle. Vasta kun ostokset oli piipattu kassan läpi, Sebastian saapui maksamaan.

Sen verran Vettelin arkinen ostosreissu kutkutti, että Petteri päätti ikuistaa saksalaisen puhelimensa kameraan – mutta vasta parkkipaikalla.

- Uskalsin räpsäistä kuvan, kun olin jo itse autossa, Petteri naurahtaa.

- Mutta olihan se kyllä kieltämättä hauska nähdä tuollainen kaveri meidän Palokan Prismassa!

Vielä sunnuntaina Vettel seisoi Itävallan osakilpailun voittaneen Valtteri Bottaksen vierellä palkintopallilla.
Vielä sunnuntaina Vettel seisoi Itävallan F1-osakilpailun voittaneen Valtteri Bottaksen vierellä palkintopallilla.