Jutta ja Juha Larm toteuttivat pitkäaikaisen unelmansa – hankkivat Bull Mentulan kanssa hulppean asunnon Floridasta! Kuvat Seiskassa!

Uutiset | 04.04.2019 08:59

Fitness-guru Jutta Larm (ent. Gustafsberg), 45, ja hänen aviomiehensä Juha, 40, ovat hankkineet ystävänsä, kehonrakentaja Jari "Bull" Mentulan, 43, kanssa hulppean asunnon Floridan Naplesista.

– Hommasimme vaatimattoman kesämökin, Juha naurahtaa Seiskalle.

Lue myös: Jutta Gustafsberg saavutti miljoonaomaisuuden laihduttamis- ja hyvinvointibisneksellä – yrityksellä yli neljän miljoonan euron varat!

Vaikka Jutta ja Juha nauttivat nykyään maanläheisestä arjesta, huvilan hankkiminen oli heille pitkäaikaisen unelman täyttymys. Ensimmäisen kerran Jutta vieraili asunnolla jo kolme vuotta sitten ystävänsä kutsumana.

Lue myös: Muistatko, miten Jutta Gustafsberg nousi julkisuuteen? Suhde miljonääri-Petteriin alkoi pettämisestä, poseerasi rohkeasti paljastavissa minibikineissä lemmenlomalla – kuvat!

– Se oli hienoin talo, jossa olin koskaan käynyt. Viime kesänä saimme tietää, että talo tulee myyntiin. Pian sen jälkeen teimmekin pikareissun Juhan ja Bullin kanssa Jenkkeihin! Me kaikki ihastuimme taloon! Jutta kertoo.

– Tuntui heti kuin olisi tullut kotiin, vaikka asunto sijaitsee toisella puolella maailmaa.

Lue lisää ja katso kuvat Jutan ja Juhan hulppeasta asunnosta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!