fbq
Juopotteli aamuviiteen! Kuntokuuriaan hehkuttanut Roope Salminen ryysti olutta ja drinkkejä Kallion kaljapubissa – paljonkertovat kuvat! | Seiska
Uutiset
04.08.2019 06:58
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Lukijan kuva & Seiskan arkisto
Roope Salminen
Juopotteli aamuviiteen! Kuntokuuriaan hehkuttanut Roope Salminen ryysti olutta ja drinkkejä Kallion kaljapubissa – paljonkertovat kuvat!
Uutiset
04.08.2019 06:58
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Lukijan kuva & Seiskan arkisto

Juontaja-muusikko Roope Salminen, 29, on pitänyt viime ajat tiukasti kiinni itsekuristaan. Hän on kertonut haastatteluissa ja sosiaalisessa mediassa, kuinka on jättänyt sekä oluen että viinan ja keskittynyt kuntoiluun ja työntekoon.

Lue lisää: "Muistakaa käydä salilla tai ette ikinä saa näin jumalaisia pohkeita!" Roope Salminen esittelee himotreeniensä tuloksia - katso!

Teit meistä kauniin -elokuvaroolinsa jälkeen Roope pudotti painoa jopa kymmenen kiloa ja on myös jatkanut liikunnallisia elämäntapojaan.

– Olen tykännyt juosta ja käydä salilla. Tai kuka siitä nyt tykkää – itse asiassa vihaan sitä! Mutta teen sitä silti, Roope kertoi Seiskalle viime kesänä.

Fiilisteli musaa

Viime viikon torstai-iltana Roope kuitenkin hetkellisesti jätti liikunnalliset elämäntavat ja vietti iltaa olutkuppilassa. Pinkkiin puseroon pukeutunut juontaja bongattiin juomien äärestä asuinseuduiltaan Helsingin Kalliosta.

Roope Salminen baarissa
Roope kuunteli musiikkia ystävänsä kanssa samoista nappikuulokkeista.

Tumman miehen kanssa pubissa istunut Roope joi silminnäkijän mukaan illan aikana olutta sekä hedelmäisiä drinkkejä.

– Roope ja ystävä kuuntelivat yhdessä musiikkia nappikuulokkeista. He keskittyivät kuulemaansa hyvin tiukasti ja fiilistelivät sitä silmin nähden. Roope innostui jopa tanssimaan istuen, Kalliosta kerrotaan.

Lue lisää: Sara Siepiltä brutaali tilitys Roope Salmisen ”naisseikkailuista, pettämisestä ja valehtelusta”: Luin Jodelista hänen omia aloituksiaan parisuhteestamme!

Roope Salminen
Olivatkohan jotkut biiseistä ystävän käsialaa, sillä Roope tarjosi kaverilleen nyrkkiä kuuntelun lomassa?

Tuore avoliitto

Roope on seurustellut jo viime vuodesta asti Putous-kollegansa, näyttelijä Helmi-Leena Nummelan kanssa.

Sittemmin heistä on tullut jo avopari, sillä Helmi-Leena muutti hiljattain Roopen Kalliossa sijaitsevaan 80-neliöiseen asuntoon. Roope asui samaisessa asunnossa aiemmin ex-tyttöystävänsä, entisen Miss Suomen Sara Siepin kanssa.

Lue lisää: Paljonpuhuva somejulkaisu paljasti! Roope Salmisen luo muuttanut Putous-kaunotar Helmi-Leena Nummela laittoi pikkuyksiönsä vuokralle!

Roope ja Helmi-Leena ovat liikkuneet tämän vuoden aikana avoimesti yhdessä, ja heidät nähty yhdessä pääkaupunkiseudun lisäksi muun muassa Tampereella.

Roope juontaa syksyllä MTV3:lle palaavaa Huuma-ohjelmaa.

Musiikin rytmi nappasi Roopen mukaansa ja juontaja notkui penkillään.
Musiikin rytmi nappasi Roopen mukaansa ja juontaja notkui penkillään.

Lue myös: Ensimmäiset yhteiskuvat Roope Salmisesta ja Putous-kulta Helmi-Leena Nummelasta lemmekkäissä tunnelmissa: kuhertelivat avoimesti Tampereella – kuvat!