Helmi-Leena Nummela laittoi asuntosa vuokralle.

Paljonpuhuva somejulkaisu paljasti! Roope Salmisen luo muuttanut Putous-kaunotar Helmi-Leena Nummela laittoi pikkuyksiönsä vuokralle!

13.07.2019 19:29

Putous-sarjasta tutut Roope Salminen, 29, ja Helmi-Leena Nummela, 32, ovat ottaneet uuden askeleen suhteessaan, kun Helmi-Leena Nummela muutti vastikään avoliittoon Roopen kanssa.

Lue lisää: Suhde syvenee! Putous-tähti Helmi-Leena Nummela muutti Roope Salmisen ja Sara Siepin erokotiin!

Seiskan lukijat ovat bonganneet Helmi-Leenan ja Roopen jo kahdesti tänä kesänä huvittelemassa Särkänniemessä Tampereella. He eivät enää piilottele rakkauttaan, vaikka kumpikaan ei ole puhunut julkisuudessa suhteestaan.

Helmi-Leena kertoi sen sijaan Instagramissa kesäkuun lopussa laittaneensa oman kotinsa vuokralle.

Tää kolkytneliöinen tasku on paras ostopäätös, jonka oon koskaan tehnyt ja miten ihanaa elämää se onkaan saanut todistaa: ainakin litratolkulla teetä, rakkautta, kutsumattomia vieraita, holtillista ja holtitonta elämää. Ainoa asia, jota ei tuu ikävä on alati kännissä oleva postiluukku. Ja sitä runkkua, joka vei kamani kellarikomerosta, Helmi-Leena sanaili.

Lue myös: Ensimmäiset yhteiskuvat Roope Salmisesta ja Putous-kulta Helmi-Leena Nummelasta lemmekkäissä tunnelmissa: kuhertelivat avoimesti Tampereella – kuvat!

Hän on aiemmin seurustellut Elokuu-elokuvasta tutun näyttelijä Eppu Pastisen kanssa. Helmi-Leena kertoi viime keväänä Seiskalle luottaneensa ex-puolisonsa apuun Putous-sarjan aikana.

– Viime kauden aikana lähetin hänelle jatkuvasti ääniviestejä. Tukeudun ihmisiin, jotka tuntevat hyvin huumorintajuni, Helmi-Leena kertoi.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!