Katso kuvat!

Jumalainen vartalo! Sini Ariell kylpee hekumallisena Australian helteessä: tuoreet bikinikuvat hätkähdyttävät - "Pian tulee uutisia"

Uutiset | 03.12.2020 10:35

Australiassa perheensä kanssa asuva malli ja tatuointitaiteilija Sini Ariell, 39, julkaisi tällä viikolla Instagramissa kuvia helteisen rantapäivän vietosta nykyisessä kotimaassaan.

Kuvat keräsivät hetkessä satoja tykkäyksiä, eikä ihme. Neljääkymmentä lähestyvälle Sinille ikä on todellakin vain numero.

Rantavedessä keimaileva kaunokainen on saanut yhteen kuvaan seurakseensa pienen Penny-tyttärensä, joka polskii äitinsä kanssa rantavedessä.

Lue myös: Sini Ariellilta avoin blogipaljastus avioliittonsa kriisistä: ”Seksiä ehkä kuusi kertaa kolmen vuoden aikana” - tulostivat eropaperit kolme kertaa!

Seiska tavoitti Sinin viestitse Australiasta. 

- Täällä on kesä parhaimmillaan ja olimme perheen kanssa viettämässä rantapäivä. Sää oli mitä parhain ja Penny tykkää uida meressä. Hän on oikea vesipeto, Sini viestittää Seiskalle.

Lue myös: Upea bikinikroppa! Australiassa asuva Sini Ariell iloitsee lämpimästä säästä: ”Kesä on vihdoin täällä” - kuvat!

Mallintyöt jatkuvat

Kuviensa kommenteissa Sini kertoo olevansa onnellinen ja siunattu. 

- Elämä on lahja kun tajuat avata sen. Elä enemmän, rakasta enemmän. Usko enemmän, Sini kirjoittaa yhden kuvan yhteydessä.

Sini on tuoreissa, hyvällä maulla tehdyissä kuvissa bikineissä ja keimailee rantavedessä ammattilaisen elkein. Sini on toiminut vuosia ammattimallina ja se näkyy myös kuvissa.

- Uusia mallinhommia on tulossa, mutta niistä en voi vielä tässä vaiheessa puhua. Sanotaan näin, että pian tulee uutisia, Sini kertoo salaperäisenä.

Lue myös: Ohhoh, tähän kuumaan bikinikroppaan ilmestyi taas uusi tatuointi - malli Sini Ariell, 38, esitteli itsetehdyn lopputuloksen ilman rintsikoita

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!