fbq
Uutiset
06.12.2018 07:58
Teksti: Sami Sinokki ja Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Julkkiksia alasti kuvannut pariskunta katosi.
Sokkikäänne: Suomalaisjulkkiksista kohutut alastonkuvat ottanut pariskunta katosi mystisesti!
Uutiset
06.12.2018 07:58
Teksti: Sami Sinokki ja Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Useat suomalaismediat saivat viime viikolla tiedotteen, jonka mukaan valokuvaaja Henrik Karlbergin, 44, suomalaisjulkkiksista ottamista alastonkuvista pidetään näyttelyt Helsingissä ja Amsterdamissa.

Tiedotteessa annetaan ymmärtää, että intiimikuvissa esiintyvät muun muassa ex- Miss Suomi Sara Chafak, näyttelijät Laura Birn, Laura Malmivaara ja Mia Ehrnrooth, taiteilija Manuela Bosco sekä julkkislääkäri Emilia Vuorisalmi.

Lue myös: Suomalaisjulkkiksia alasti kuvannut, oikeutta pakoileva valokuvaaja teki härskin tempun: julkaisi nakukuvat jälleen netissä ja järjestää kuvista taidenäyttelyn!

Kuvista alkoi kohu jo neljä vuotta sitten niiden ilmestyttyä nettiin. Osa kuvatuista naisista teki tutkintapyynnön kuvien julkaisemisesta. He kertoivat Karlbergin harhauttaneen heitä riisumaan vaatteet lupaamalla rajata intiimit alueet kuvista pois.

Lue myös: Julkkisten alastonkuvakohu paisuu jälleen: nakukuvissa kiekkoilijan ja suosikkilaulajan tyttöystävät!

Tiedotteen mukaan kuvaajapariskunta Kia ja Henrik Karlberg asuvat nykyään Amsterdamissa ja Kööpenhaminassa. Heidän osoitetiedokseen on kuitenkin merkitty sama turkulainen omakotitalo, josta poliisi heidät tavoitti vuonna 2016.

Lue myös: Julkkisten alastonkuvakohu paisuu: turkulaiskuvaajalle useita syytteitä – tapauksessa 7 asianomistajaa!

Seiskan saamien tietojen mukaan pariskunta on nyt kadonnut viranomaisten lisäksi myös omilta lähiomaisiltaan, ja Kiasta on tehty poliisille hiljattain katoamisilmoitus.

Lue lisää kuvaajien katoamisesta ja Kian huolestuneen äidin kommentit Seiska Klubista!