fbq
Uutiset
04.12.2020 17:51
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Petri Mastin albumi ja Instagram
Petri Mast
Julkkiskuvaaja Petri Mast loi eroottisen kuvapalvelun: paljastaa nyt, millaista on työskennellä alastonmallien ja supertähtien kanssa - sisältää rohkeat kuvat!
Uutiset
04.12.2020 17:51
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Petri Mastin albumi ja Instagram

Palkittu hääkuvaaja Petri Mast, 37, on monen muun yrittäjän tavoin kärsinyt koronan tuomista taloudellista ongelmista. Aiemmin elantonsa suurimmaksi osaksi viihde- ja tapahtumakuvaajana ansainnut Petri arvioi liikevaihtonsa romahtavan koronavuoden aikana peräti 90 prosenttia.

Maaliskuussa levinnyt covid-19-pandemia peruutti lähes kaikki vuoden sovitut kuvauskeikat.

- Menetin silloin käytännössä yhdessä yössä 30 000 euroa. Onhan tämä ollut hieman raskasta, 10 vuotta ammattikuvaajana toiminut Petri kertoo Seiskalle.

Petrin asiakkaana on ollut muun muassa Minttu Räikkönen, joka halusi itsestään muutama vuosi sitten raskauskuvia supertähti Beyoncén tyyliin.

- Olin ajatellut, etten halua niitä perus mahanpussauskuvia. Oikeastaan en olisi halunnut enää mitään kuvia tässä vaiheessa raskautta. Sitten näin upean kuvan Beyoncésta raskaana ja halusin otattaa itsestäni samanlaisen, Minttu kertoi tuolloin Elle-lehdelle.

Petri muistelee, että Mintun kanssa työskentely sujui vaivattomasti, eikä monta kuvaa tarvittu, että homma oli jo purkissa.

Maisa Torpan hääkuvasta nousi kohu

Petri on tehnyt uransa aikana yli 300 hääkeikkaa, joiden joukossa ovat olleet suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaan ja Maija-rakkaan häät sekä kohukaunotar Maisa Torpan sekä hänen it-rakkaansa Mikon häät ystävänpäivänä 2020.

Lue myös: Jaajo Linnonmaa ja Maija-rakas menivät naimisiin - häävideo!

Jaajo Linnonmaan häitä mies kuvaili railakkaiksi, kun taas Maisan häistä nousi mediassa ja somessa kuvakohu.

- Ne olivat tosi kivat häät. Olin kuitenkin ottanut Maisasta vähän rohkeamman kuvan, jossa taisi näkyä vähän pakaraa. Lopulta minua kutsuttiin keskustelupalstoilla "fetissikuvaajaksi", joka kuvaa vain tissejä ja peppuja. Tarkoitus oli kuitenkin vain ikuistaa hääparin päivästä muistoja, joita vanhempana voi sitten ihastella, Petri naurahtaa.

Petri Mast on myös koomikko Sami Hedbergin luottokuvaaja. Lisäksi hän oli toinen still-kuvaajista kesä-heinäkuussa kuvatussa Luokkakokous 3 -elokuvassa.

- Olihan se hienoa tutustua elokuvan ohjanneeseen Renny Harliniin. Hän oli tosi rento ja äärimmäisen mukava ihminen, Petri mainitsee.

Lue myös: Upea talvimorsian! Tältä vastavihitty Maisa Torppa näytti astellessaan ulos kirkosta!

Eroottisille kuville oma sivusto

Julkkisten lisäksi Petri Mastin asiakkaina on yksityishenkilöitä ja yrityksiä, ja erilaisia kuvauskeikkoja on laidasta laitaan. 

Bisneksiä romuttavat kokoontumiskiellot ovat silti antaneet miehelle mahdollisuuden keskittyä omiin projekteihinsa ja luoda innovatiivisia ratkaisuja yritystoiminnan kehittämiseen.

- Juolahti mieleen, että mitä jos loisin täysin oman alustan eroottisille ja seksikkäille kuville. Oma yritykseni on aika konservatiivinen, mutta nykyisin ihmiset haluavat itsestään otettavan enemmän vähäpukeisia kuvia, joita voi julkaista esimerkiksi omalla OnlyFans-sivustolla tai sitten vanhempana tiirailla omaksi ja puolisonsa iloksi, Petri mainitsi.

Konkarikuvaaja loikin uuden Instagram-tilin nimeltä "mastbeheaven". Kyseiseltä sivustolta löytyy superrohkeita mutta tyylikkäitä kuvia, jopa täysin alastomista kaunottarista.

Minkälaista on työskennellä alastomien tai vähäpukeisten julkkisten kanssa?

- Työetiikkani lähtökohta on, että kaikki ollaan samanarvoisia. Olen sosiaalinen ja tulen ihmisten kanssa hyvin juttuun, joten koitan tehdä tilanteesta mahdollisimman rennon ja mukavan, Petri mietti.

Kuvaustunnelman virittäminen on miehelle tärkeää.

- Oman työn kauttani syntyy välillemme myös luottamus, ja varmuus siitä, että jälki on laadukasta ja kokemuksena ikimuistoinen.

Petri muisteli kuvaussessioitaan dj-kaunotar Amanda Harkimon kanssa.

- Amandan kanssa on aina tosi mukava tehdä töitä. Meillä on aina hauskaa yhdessä ja tarkoituksena olisi lähitulevaisuudessa ottaa taas lisää kuvia, Petri fiilisteli.

Lue myös: Amanda Harkimo etsii asuntoa tyrmäävällä kuvalla - kireästä mekosta näkyy läpi lähes kaikki: "Upeet rinnat ja pusuhuulet"

Tässä lisämaistiaisia mastbeheaven-Instagram-tililtä.

Lue myös: Huh, mikä kesäbeibe! Amanda Harkimo poseeraa seksikkäänä bikineissä ja housutkin kintuissa: paljasta peppua ja kunnolla povea - kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »