Katso kuva!

Upea talvimorsian! Tältä vastavihitty Maisa Torppa näytti astellessaan ulos kirkosta!

Uutiset | 23.02.2020 08:06

Kohukaunotar Maisa Torppa, 28, avioitui ystävänpäivänä it-alalla työskentelevän Mikko-rakkaansa kanssa Helsingin vanhassa kirkossa. Romanttisen vihkimisen jälkeen juhlaväki siirtyi lähistölle ökyhotelli Kämpin Peilisaliin, jossa juhlat jatkuivat pikkutunneille saakka.

Maisa kertoo Seiskalle, että juhlat sujuivat tanssien ja laulaen.

Lue myös: Kuva kirkolta Seiskassa! Maisa Torppa villeistä ökyhäistään: Lauloin ääneni käheäksi!

Suuri timanttisormus

Maisa ja Mikko järjestivät varsinaiset ökyhäät, sillä Seiskan saaman tiedon mukaan Peilisalin varaaminen yksityiskäyttöön maksaa vähintään 10 000 euroa. Myös sormuksiin oli panostettu, ja Ilta-Sanomien mukaan Maisan vasenta nimetöntä koristaa nyt kaksi timanttisormusta, joista toisessa on suuri, 1,25 karaatin timantti.

Upea talvimorsian Maisa Torppa oli yhtä hymyä astellessaan kirkosta it-alalla työskentelevän Mikkonsa kanssa.
Upea talvimorsian Maisa Torppa oli yhtä hymyä astellessaan kirkosta it-alalla työskentelevän Mikkonsa kanssa.

"Päivä oli täydellinen"

Pian häiden jälkeen Maisa julkaisi juhlakuvia Instagramissa ja kiitti vieraitaan.

Me ei osata sanoin kiittää kaikista tuhansista onnitteluista!! Meidän päivä oli täydellisin mahdollinen. Niin paljon onnea ja naurua! Meitä on siunattu maailman ihanimmilla ystävillä ja sukulaisilla! Ja isoimmat kiitokset maailman parhaille kaasoille ja bestmanille, Maisa kirjoittaa Instassa.

Lue myös: Maisa Torpan kymppitonnien unelmahäissä juhlittiin luksushotellissa pikkutunneille – ”Vatsa kipeänä nauramisesta!”

Pariskunta oli palkannut hääkuvaajaksi Petri Mastin, joka julkaisi omilla sivuillaan intiimin kuvan talvimorsiamesta. Kuvassa Maisa on pukeutumassa Saara Kuusjärven suunnittelemaan hääpukuun kahden kaasonsa kanssa. Hänen yllään on vain valkoiset stringit.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Matti Matikainen, Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!