fbq
Uutiset
18.11.2020 10:53
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Amanda Harkimo
Amanda Harkimo etsii asuntoa tyrmäävällä kuvalla - kireästä mekosta näkyy läpi lähes kaikki: "Upeet rinnat ja pusuhuulet"
Uutiset
18.11.2020 10:53
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Tosi-tv-kaunotar ja dj Amanda Harkimo, 30, kertoo Instagramissa etsivänsä uutta asuntoa Helsingistä.

Amanda julkaisi ilmoituksen sosiaalisessa mediassa tyrmäävän kuvan kera. Kuvassa Amandalla on yllään vihreä, kireä mekko, jonka läpi näkyy liki kaikki, mitä mekon alla on. Etenkin dj-kaunottaren povi korostuu kuvassa huomattavasti. 

Asuntoa metsästävä Amanda haluaisi löytää sopivan kokoisen ja hintaluokaltaan maltillisen asunnon Suomen pääkaupungista.

- Mä haen kämppää minimi 50 neliöö ihan max vuokra hinta 1300/kk Helsingistä, jos on itellä tai tutulla tietoo hyvästä sellaisesta voi laittaa DM tai sähköpostilla, Amanda kirjoitti Instagram-tilillään.

Tämän lisäksi kaunotar tarvitsisi juhlatilan.

- Lisäksi hakusessa juhlatila corona rajotuksien mukaan joten ei hirveen isoa paikkaa, samoin voi pistää infoa jos sellanen löytyy!

Lue myös: Tyrmäävän seksikäs Amanda Harkimo kesytti taruolennon: dj-kaunotar bikineissä yksisarvisen päällä - kuuma kuva!

Amandan Instagram-seuraajat kuitenkin häkeltyivät Amandan kauneudesta, ja avun sijaan Amandalle satoi lähes pelkästään ulkonäköön liittyviä kehuja.

- No toi asuntoilimotus nyt mennee vähä sivuun ku kattelee pimua, eräskin seuraaja kommentoi Amandan kuvaa.

- Saat mun kämppäni, kirjoitti toinen

- Mä kysyn vaimolta jos tänne voisit muuttaa, kommentoi kolmas.

- Upeet rinnat ja pusuhuulet, sanoi neljäs.

Lue myös: Vau, mikä vartalo! Amanda Harkimo julkaisi seksikkään bikinikuvan: "Nautinnollista viikonloppua!"

Katso video: Amanda Harkimo esitteli kotinsa Seiskalle

Lue myös: Kuumia suhdehuhuja! Amanda Harkimo ja ex-jääkiekkoilija Semir Ben-Amor viihtyvät yhdessä – "Läheisissä väleissä!"