fbq
Uutiset
26.05.2017 09:57
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
cheyenne Järvinen ja Sara Sieppi
Cheyenne Järvinen piikitteli missejä Roope Salmisen haastattelussa - Sara Sieppi ja Janna Hurmerinta vetivät pultit: Hyi v**tu!
Uutiset
26.05.2017 09:57
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Cheyenne Järvinen oli torstai-iltana vieraana MTV3:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Cheyenne puhui Roope Salmisen haastateltavana itsetunnostaan, julkisuudesta sekä ensi viikolla järjestettävästä itsetuntovalmennuksesta, jota Cheyenne itse luotsaa.

Haastattelussa Järvinen sanoi järjestävänsä valmennuksen herätellääksen julkisuudessa olevia henkilöitä, jotta nämä käyttäisivät julkisuutta ja sosiaalista mediaa hyvien asioiden puolesta, eikä pelkästään itsensä pönkittämiseen.

- Mua esimerkiksi harmittaa tällä hetkellä tosi paljon, että missien perustehtävä on kadonnut. Misseydestäkin on tullut vain tällainen titteli ja pääsylippu vip-bileisiin sun muuta. Mua harmittaa tämä erityisen paljon. Toivon, että tämä tapahtuma on tällainen ehkä pieni movement, että nämä pinnalla olevat ihmiste alkaisivat käyttää valtaansa positiivisempiinkin asioihin, Cheyenne kommentoi.

Cheyennen puheenvuoro sai kotikatsomossa istuneen vuoden 2011 Miss Suomen Sara Siepin suivaantumaan. Roope Salmisen avopuoliso julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa ihmetteli Cheyennen sanomisia.

Sanoiko toi Cheyenne Järvinen just EVS:ssä, että misseydestä on tullut pelkästään pääsylippu VIP-bileisiin? Kyl se on mun mielestä parempi reitti entä reittä pitkin. Nään punaista, Sieppi kirjoitti.

Päivityksen kommenteissa Cheyennen sanomisia kritisoi suorasukaisesti moni muukin, muun muassa laulaja Janna Hurmerinta, jonka liitto räppäri Junon kanssa aikanaan päättyi, kun Junon salasuhde Cheyennen kanssa tuli ilmi.

- Hyi vittu, kirjoitti Janna Siepin päivityksen alle.