fbq
Uutiset
12.01.2018 07:55
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Maria Drockila löysi uuden rakkaan.
Julkisuudesta kadonneella missi Maria Drockilalla huikeita rakkausuutisia – uusi kulta on kartanosuvun vesa!
Uutiset
12.01.2018 07:55
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi viime kesänä entisen kohumissin ja yrittäjä Maria Drockilan, 40, viihtyneen läheisissä tunnelmissa komean miehen kanssa kotikaupungissaan Porvoossa. Pariskunta vaihtoi aamiaisen lomassa helliä pusuja. Nyt Seiskalle kerrotaan, että Marian uusi rakas on porvoolaisen kartanoperheen poika.

Lue myös: Ex-kohumissi Maria Drockila pusutteli lemmekkäällä aamiaisella!

– He ovat viihtyneet yhdessä jo hyvän tovin, Seiskalle kerrotaan.

Seiska ei tavoittanut Mariaa kommentoimaan uutta suhdetta.

Avioliitto päättyi

Viime vuodet Maria on pitänyt hiljaiseloa eikä ole osallistunut seurapiiritapahtumiin tai esitellyt uutta rakastaan julkisuudessa.

Lue myös: Muistatko? Spede Pasanen ja Missi-Maria Drockila olivat 90-luvun kohupari – suhteessa lukuisia käänteitä: "Kuin luotuja toisilleen"

Hän on ollut aiemmin naimisissa Perheyritysten liiton puheenjohtajana toimineen Janne Timosen kanssa. Vuonna 2011 eronneella ex-parilla on vuonna 2007 syntynyt tytär.

Julkisuus pelotti

1990-luvulla Spede-yhtiöiden toimitusjohtajana työskennellyt Maria palasi hetkeksi julkisuuteen osallistuessaan julkkisten tähdittämään Diili-sarjaan vuonna 2013. Hän kertoi miettineensä ennen sarjaan osallistumista pitkään, onko hän uudemman kerran valmis julkiseen ryöpytykseen.

Lue myös: Diili-Maria Drockila julkisuudesta: Olen saanut turpaan oikealta ja vasemmalta!

– Olen saanut medialta turpaan oikealta ja vasemmalta. Osittain ihan syystäkin, mutta olen saanut myös epäoikeudenmukaista kohtelua. Julkisuuteen palaaminen pelotti, mutta tajusin, ettei minulla ole mitään salattavaa, Maria kertoi Seiskalle vuonna 2013.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »