fbq
Uutiset
09.09.2017 13:06
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Maria drockila
Ex-kohumissi Maria Drockila pusutteli lemmekkäällä aamiaisella!
Uutiset
09.09.2017 13:06
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Entinen kohumissi ja yrittäjä Maria Drockila nautti aamiaista porvoolaisessa Rongo-kahvilassa viime viikon perjantaina (1.9.).

– Porvoossa asuva Maria oli varsin lemmekkäällä aamiaisella, sillä hän vaihtoi seuralaisensa kanssa pusuja masujen täyttämisen lomassa, Seiskalle raportoidaan.

Viime vuodet Maria on pitänyt hiljaiseloa, sillä hän ei ole osallistunut seurapiiritapahtumiin tai esitellyt uutta rakastaan julkisuudessa. Maria on ollut aiemmin naimisissa Perheyritysten liiton puheenjohtajana toimineen Janne Timosen kanssa. Vuonna 2011 eronneella pariskunnalla on vuonna 2007 syntynyt tytär.

Osallistui Julkkis-Diiliin

1990-luvulla Spede-yhtiöiden toimitusjohtajana työskennellyt Maria teki hetkellisen paluun julkisuuteen osallistuessaan julkkisten tähdittämään Diili-sarjaan vuonna 2013. Hän kertoo miettineensä ennen sarjaan osallistumistaan pitkään, onko hän uudemman kerran valmis julkiseen ryöpytykseen.

– Olen saanut turpaan oikealta ja vasemmalta median osalta. Osittain ihan syystäkin, mutta olen saanut myös epäoikeuden mukaista kohtelua. Julkisuuteen palaaminen pelotti minua, mutta tajusin, ettei minulla ole mitään salattavaa, Maria Drockila kertoi Seiskalle vuonna 2013.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »