Julia-rakkaansa kanssa Tampereella lomaillut Aleksander Barkov: ”Toivottavasti tulevaisuudessa minun ei tarvitse olla kesäisin niin paljon Suomessa!”

Uutiset | 11.08.2019 19:05

NHL-tähti nauttii viimeisistä lomapäivistään ennen paluuta Yhdysvaltoihin.

Jääkiekkoilija Aleksander Barkov vietti viime viikon lauantain Helsingin Narinkkatorilla Street Hockey Tourin hyväntekeväisyysottelussa. Hyvällä tuulella ollut jääkiekkoilija on ladannut akkujaan tulevaa syksyä varten koti-Suomessa. Hän on viettänyt kesälomansa yhdessä tyttöystävänsä Julian kanssa.

– Olen ollut aika paljon Tampereella ja mökillä. Monilla ystävilläni on jo alkanut uusi kausi liigassa ja KHL:ssä. Itse vietän viimeisiä lomapäiviäni, Aleksander kertoo Seiskalle.

Katso myös: Mikä kroppa! Aleksander Barkovin hemaiseva Julia-rakas keimaili bikineissä Pirkanmaalla: "Nautin Suomen kesästä" - kuva!

Vaikka loma on tehnyt hyvää, hän odottaa jo malttamattomana pääsyä jääkiekon pariin.

– Olen Suomessa yleensä muutaman kuukauden. Tietysti toivon, ettei tarvitse olla niin paljon tulevina vuosina – että pääsisin hieman pidemmälle NHL:ssä. Suomessa viettämäni kesä on ollut mukava, mutta maltan tuskin odottaa pääseväni taas pelaamaan.

Lue myös: Aleksander Barkov ei pelkää uusien ihmissuhteiden luomista: Kyllä sitä miettii hieman, keiden kanssa pyörii!

Lue myös: NHL-tähti Aleksander Barkov paljastaa: ”Olen jättänyt herkuttelun!”

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!