NHL-tähti Aleksander Barkov paljastaa: ”Olen jättänyt herkuttelun!”

Uutiset | 10.08.2019 21:58

Jääkiekkoilija Aleksander Barkov pitää huolta fyysisestä kunnostaan.

Suomessa kesän viettänyt Aleksander antaa kaikkensa NHL-uralleen, eikä hän antaudu kesäherkkujen houkutuksille lomastaan huolimatta. 

Kesäisin moni antaa itselleen luvan luistaa kuntoilusta ja antautua kesäherkutteluun. Aleksander sen sijaan on pitänyt kiinni arkirutiineistaan lomallaankin.

– Joudun miettimään ruokavaliotani ja treenaamista myös vapailla. Tässä vuosien aikana olen kehittänyt itsehillintääni aika paljon. Enää ei tule syötyä esimerkiksi pussillista karkkia joka viikonloppu, vaikka se hyvää onkin, Aleksander kertoi Seiskalle Street Hockey Tourin hyväntekeväisyysottelussa viime lauantaina.

Lue myös: Aleksander Barkov ei pelkää uusien ihmissuhteiden luomista: Kyllä sitä miettii hieman, keiden kanssa pyörii!

Kiekkotähden mukaan kuntoiluun ja ruokavalioon liittyvistä rutiineista kiinni pitäminen ei ole vaikuttanut hänen kesäfiilikseensä.

– Olen treenannut normaalisti ja miettinyt mitä laitan suuhuni, mutta silti on ollut kaikin puolin hyvä kesä.

Lue myös: Mikä kroppa! Aleksander Barkovin hemaiseva Julia-rakas keimaili bikineissä Pirkanmaalla: "Nautin Suomen kesästä" - kuva!

Lue myös: Eleganssia ja kuumia bikinikuvia! NHL:n herrasmiespelaajana palkitun Aleksander Barkovin Julia-rakas on tyrmäävä kaunotar - katso

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!