Julia-rakas jätti Tauskin yllättäen – ryöstäjät yllättivät pimeässä: ”Onneksi passi ja lentoliput olivat hotellissa”

Uutiset | 25.11.2018 08:01

Seiska kertoi aikaisemmin tällä viikolla laulaja Tauski Peltosen ikävästä tapauksesta Ukrainasta, kun hän oli hakemassa Julia-kihlattuaan Suomeen.

Lue myös: Tauski Peltosen pikakihlaukselle karu loppu: Julia-rakas jätti tylysti ja ryöstäjät veivät rahat!

Hotellissa kihlattu kertoi, ettei voikaan vielä lähteä Suomeen, koska hänellä on tulossa avioero-oikeudenkäynti. Yllättäen Julialla olikin aviomies, josta Tauski ei tiennyt mitään.

– Pyysin, että Julia kertoisi, onko hänellä mitään aikeitakaan tulla Suomeen. Aikani tivattuani hän ilmoitti suhteen olevan ohi ja lähti hotellista.

Tauski sanoo uskoneensa vilpittömästi, että löysi Juliasta kotiinsa uskollisen ja hyvän vaimon. – Olen väsynyt yhden illan juttuihin.
Tauski sanoo uskoneensa vilpittömästi, että löysi Juliasta kotiinsa uskollisen ja hyvän vaimon. – Olen väsynyt yhden illan juttuihin.

 

Lue myös: Hyväuskoinen Tauski Peltonen jätettiin tylysti – ukrainalaisen kihlatun salattu tausta paljastui: Julialla olikin jo aviomies!

Tauski lähti perään, koska halusi tietää eron syyt, mutta Juliaa ei enää näkynyt. Sen sijaan pimeällä kujalla tuli kolme karskia miestä vastaan, jotka viittilöivät Tauskia tyhjentämään taskunsa.

– Minulla oli käteistä 700 euroa. Sen ne veivät, mutta luottokortit jättivät. Onneksi passi ja lentoliput olivat hotellissa, Tauski suree kohtaloaan.

Lue myös: Julia-rakkaan käytös muuttui oudosti juuri ennen kuin jätti Tauski Peltosen: ”Lähetin hänelle rahaa satoja euroja!”

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Tauskin kotialbumi ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!