Tauski Peltosen pikakihlaukselle karu loppu: Julia-rakas jätti tylysti ja ryöstäjät veivät rahat!

Uutiset | 22.11.2018 06:51

Laulaja Tauski Peltonen, 56, ja Venäjällä syntynyt, Ukrainaan lapsena muuttanut Julia, oikealta nimeltään Yuliia Andrieieva, 31, tutustuivat, kun kaunotar oli työskennellyt Vesannolla kahtena kesänä kolmen kuukauden työluvalla mansikanpoimijana.

Lue myös: Ohhoh, kohulaulaja Tauski on täysin sekaisin rakkaudesta nuoreen ja hemaisevaan Juliaan: Imeliä hempeilypäivityksiä ja lempeä tihkuva yhteiskuva - katso!

Julia oli kertonut Tauskille, että hänellä on kotimaassa 15-vuotias poika, joka on hänen äitinsä hoivissa. Hän oli saanut lapsen vain 16-vuotiaana, ja pojan merimiesisä oli kertoman mukaan hukkunut.

Tauski kihlasi Julian 11. syyskuuta Ukrainan-matkallaan. – Sovimme silloin, että haen hänen muuttokuormansa marraskuussa Suomeen.
Tauski kihlasi Julian 11. syyskuuta Ukrainan-matkallaan. – Sovimme silloin, että haen hänen muuttokuormansa marraskuussa Suomeen.

 

Pariskunta vannoi tapaavansa toisensa pian sen jälkeen, kun Julia palaisi elokuussa kotimaahansa. Ikävöivä Tauski matkasikin jo kuukautta myöhemmin Kiovaan, jossa he viettivät romanttisen viikon.

Matkan päätteeksi he vaihtoivat kihlasormuksia ja sopivat, että Julia muuttaa myöhemmin Suomeen.

Lue myös: Uuh, Tauskilla lempi roihahti: suutelua kuuman venäläisbrunetten kanssa - kuva! "Venäläinen vaimo on joka jätkän unelma!"

Marraskuussa Tauski lähti Kiovaan morsiamen hakumatkalle toiveikkaana. Julia oli vastassa, mutta hotellissa kihlattu kertoi, että suhde on ohi ja poistui hotellista.

Tauski lähti perään, koska halusi tietää eron syyt, mutta Juliaa ei enää näkynyt. Sen sijaan pimeällä kujalla tuli kolme karskia miestä vastaan, jotka viittilöivät Tauskia tyhjentämään taskunsa.

LUE JUTTU TAUSKIN EPÄONNEKKAASTA UKRAINAN-MATKASTA KOKONAISUUDESSAAN SEISKA KLUBISTA!

Lue juttu myös torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Tauskin kotialbumi ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!