Hyväuskoinen Tauski Peltonen jätettiin tylysti – ukrainalaisen kihlatun salattu tausta paljastui: Julialla olikin jo aviomies!

Uutiset | 23.11.2018 08:50

Laulaja Tauski Peltonen, 56, lähetti iloisen, sydämillä kuvitetun tekstiviestin ystävälleen pari viikkoa sitten ennen lähtöään Ukrainan pääkaupunkiin Kiovaan: ”Hello, tullaan vaimon kanssa Suomeen maanantaina puolilta päivin. Tuutko vastaan?”

Sunnuntai-iltana 11. marraskuuta viestin sävy oli muuttunut radikaalisti: ”Moi, olen yksin Kievissä. Kihlaus purkaantui ja mut on ryöstetty, v***u. Kone lähtee aamulla takas Helsinkiin, suhde on loppu ja nainen kadonnut.”

– Se oli sellainen kihlaus se, Tauski huokaa Seiskalle kotonaan Turun Kakskerrassa odottaessaan lapsiaan syntymäpäiväkahville.

Lue myös: Tauski Peltosen pikakihlaukselle karu loppu: Julia-rakas jätti tylysti ja ryöstäjät veivät rahat!

Kuuma kesäromanssi

Venäjällä syntynyt, Ukrainaan lapsena muuttanut Julia, oikealta nimeltään Yuliia Andrieieva, 31, oli työskennellyt Vesannolla kahtena kesänä kolmen kuukauden työluvalla mansikanpoimijana.

Tauski tutustui kaunottareen kesäkuun lopulla esiintyessään vesantolaisessa ravintolassa, jonne marjanpoimija oli saapunut ystävättärensä kanssa.

– Julia vinkkaili silmää tanssilattialla, ja keikan jälkeen menin heidän pöytäänsä. Jatkoin kuitenkin matkaani samana iltana, kun huomasin, ettei meillä ollut yhteistä kieltä, Tauski kertoi Seiskassa syyskuussa.

He kuitenkin ehtivät vaihtaa keskenään yhteystietonsa, ja Google-kääntäjän avulla he pystyivät hieman keskustelemaankin.

Ukrainasta kotoisin oleva Julia on poiminut mansikoita Vesannolla jo pari kesää. – Kun hän palasi kotiinsa, lähetin rahaa hänelle auttaakseni hänen perhettään, Tauski harmittelee.
Ukrainasta kotoisin oleva Julia on poiminut mansikoita Vesannolla jo pari kesää. – Kun hän palasi kotiinsa, lähetin rahaa hänelle auttaakseni hänen perhettään, Tauski harmittelee.

 

Lue myös: Näin Tauski ja ukrainalainen marjanpoimijakihlattu rakastuivat – Julia-kihlattu avautuu ensimmäisen illan tapahtumista: ”Meillä ei ollut yhteistä kieltä!”

Kun mansikkakausi päättyi, Julia lähti kiertämään Tauskin kanssa Suomea jenkkikaaralla ja myi keikoilla laulajan fanituotteita.

– Joka jätkän unelma on varmasti amerikkalainen auto ja venäläinen vaimo. Auto minulla on jo, Tauski naureskeli Seiskan toimittajalle, kun lukijoiden ottamat pusukuvat saapuivat toimitukseen.

Lue myös: Oho, ukrainalainen marjanpoimija Julia on päätä pahkaa rakastunut Tauski Peltoseen: ”Haluan lapsia Tauskin kanssa” – katso suloiset kuvat!

Vaihtoivat kihlasormuksia

Julia oli kertonut Tauskille, että hänellä on kotimaassa 15-vuotias poika, joka on hänen äitinsä hoivissa. Hän oli saanut lapsen vain 16-vuotiaana, ja pojan merimiesisä oli kertoman mukaan hukkunut.

Pariskunta vannoi tapaavansa toisensa pian sen jälkeen, kun Julia palaisi elokuussa kotimaahansa. Ikävöivä Tauski matkasikin jo kuukautta myöhemmin Kiovaan, jossa he viettivät romanttisen viikon.

Matkan päätteeksi he vaihtoivat kihlasormuksia.

– Sovimme, että Julia muuttaa luokseni marraskuussa, ja autan häntä löytämään töitä Suomesta.

Tauski sanoo uskoneensa vilpittömästi, että löysi Juliasta kotiinsa uskollisen ja hyvän vaimon. – Olen väsynyt yhden illan juttuihin.
Tauski sanoo uskoneensa vilpittömästi, että löysi Juliasta kotiinsa uskollisen ja hyvän vaimon. – Olen väsynyt yhden illan juttuihin.

 

Lue myös: Tauski Peltonen ja ukrainalaiskihlattu etenevät suhteessaan pikavauhtia – Julia: ”Muutamme yhteen ja menemme naimisiin!”

Karu yllätys

Tauski lähti kuitenkin Kiovaan morsiamen hakumatkalle toiveikkaana. Julia oli vastassa, mutta olallaan vain viikonloppulaukku.

Hotellissa kihlattu kertoi, ettei voikaan vielä lähteä Suomeen, koska hänellä on tulossa avioero-oikeudenkäynti. Yllättäen Julialla olikin aviomies, josta Tauski ei tiennyt mitään.

– Pyysin, että Julia kertoisi, onko hänellä mitään aikeitakaan tulla Suomeen. Aikani tivattuani hän ilmoitti suhteen olevan ohi ja lähti hotellista.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Tauskin kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!