Katso videot!
chachi

Jukka Hildenin raskaana oleva Chachi- kihlattu nauraa seksikommellukselle: ”Loppuhuipennuksen jälkeen huomasin, että lakanoilla oli…”

Uutiset | 14.08.2019 13:31

Duudsoneista tutun Jukka Hildenin kihlattu Chachi Gonzales tunnetaan niin tanssijana kuin YouTube-tähtenä. Nainen on osoittanut useaan otteeseen omaavansa mitä hurmaavimman huumorintajun ja sama meno jatkuu Chachin ystävän tuoreella videolla, jossa nainen kertoo raskautensa yksityiskohdista. 

David Alvarezin julkaiseman videon nimi on: Kysymykset, joita ei pitäisi kysyä raskaana olevalta tubettajalta. On selvä, että David kysyy jokaisen. 

Kuinka lapsenne sai alkunsa? Missä asennoissa?

- Siinä oli perinteinen lähetyssaarnaaja, sitten minä päällä ja noh, siinä oli monia, Chachi nauraa. 

Saanko nimetä lapsenne? 

- Et, meillä on jo nimi. 

Lue myös: Vau, miten upea raskausmaha! Jukka Hildenin Chachi-kihlattu tanssii minitopissa kuin viimeistä päivää - kääk, mitkä lanneliikkeet!

"Kuten koirat sen tekevät"

Mikä on hauskin tarina siitä, kun sinulta on erittynyt maitoa?

- Noh, olimme seksuaalisessa kanssakäymisessä… Nykyään en voi maata enää kaikissa asennoissa, joten olimme... Kuten koirat sen tekevät. Sitten loppuhuipennuksen jälkeen homasin, että lanakoilla on jotain nestettä. Ensin ajattelin, että se tuli Jukasta, mutta sitten huomasin rintojeni vuotavan. Luulen rintojen olleen todellisella ajelulla, sillä nestettä oli joka puolella lakanoita, Chachi nauraa.  

Tiedätkö, kun miehet luulevat välillä, että he osuvat seksin aikana vauvaan? Onko sinulla koskaan sellainen olo? 

- Joskus minusta tuntuu, että Jukka osuu johonkin erilaiseen, koska hän on ihan hyvin varusteltu, Chachi sopertaa ujosti nauraen. 

Sattuuko nänneihisi ja ovatko ne kasvaneet. 

- Ainakin rintani ovat kasvaneet pienestä B:stä suureen D-kuppiin. Olen joutunut ottamaan nännilävistyksenikin pois, Chachi paljastaa. 

Ensimmäistä vauvaansa odottava Chachi kertoo, että hän haluaa kolme lasta.

- Olen aika varma, että saamme toisen lapsen aika nopeasti esikoisemme jälkeen, Chachi pohtii. 

Chachin ja Jukan esikoisen laskettu aika on marraskuussa.  
 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!