Hyppää pääsisältöön
chachi ja jukka

Vau, miten upea raskausmaha! Jukka Hildenin Chachi-kihlattu tanssii minitopissa kuin viimeistä päivää - huh, miten viettelevät lanneliikkeet!

America’s Best Dance Crew -kilpailusta ammattitanssijaksi ja tanssinopettajaksi noussut Chachi Gonzales odottaa esikoistaan. Chachi on kihloissa Duudsonit-tähti Jukka Hildenin kanssa ja parin ensimmäinen yhteinen lapsi syntyy marraskuussa. Odottavat vanhemmat paljastivat viime viikolla, että luvassa on tyttövauva. 

Lue lisää: Tarkka syyni turvatarkastuksessa! Jukka Hildén ja Chachi-rakas herättivät huomiota lentokentällä – kuvat! 

Raskaus ei ole ainakaan hidastanut Chachin rakkautta tanssimiseen. Tanssija ja koreografi Matt Steffaninan YouTube-kanavalla julkaistulla videolla kaksikko esittelee taitojaan DJ Snaken, J. Baldvinin ja Tygan Loco Contigo -kappaleen tahtiin. 

Tarkasti synkronoidun koreografian rinnalla huomio kiinnittyy Chachin näyttävään vauvamahaan, joka koostaan huolimatta ei vaikuta olevan lainkaan kantajansa tiellä. Chachin lantio liikkuu aivan kuten ennenkin ja nopeat jalkaliikkeetkin vaikuttavat vaivattomilta.  

Vajaan viiden minuutin videolla on kolme tanssia, joista kaksi on kuvattu ennen Chachin raskautta. Viimeinen osuus alkaa kohdasta 3.47. 

Odottavat vanhemmat paljastivat viikonloppuna, että perhe täydentyy tyttövauvalla. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!