fbq
Uutiset
27.10.2017 12:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Juhani Tamminen
Rajua ryöpytystä! Juhani Tamminen haukkuu Niki Juuselaa öykkäriksi ja huijariksi – ”Ei ollut ensimmäinen kerta, kun oksentaa päälle”
Uutiset
27.10.2017 12:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Juhani Tammisen ilmekään ei värähdä, kun häneltä tiedustelee suhtautumista F1-selostaja Niki Juuselan pilkkavideoon. Kuten valitettavan hyvin tiedetään, Juuselan kaveriporukalleen tarkoitettu videopätkä levisi viime viikolla yleiseen tietoisuuteen.

Kyseisellä videolla pisuaariin lorotteleva Juusela vaikuttaa olevan hilpeällä juhlatuulella. Hän imitoi Tammista pilkkaavaan sävyyn ja kuvaa sitten vielä kaupan päälle sukuelintään.

Lue myös: F1-selostaja Niki Juuselan penisvideo leviää netissä - imitoi Juhani Tammista!

Lue myös: Penisvideon kuvannut Niki Juusela joutui MTV:n urheilupomon puhutteluun!

Tamminen korostaa Seiskalle, että kaiken nähneenä maailmankansalaisena hänen nahkansa on niin paksu, ettei moinen pilkkavideo tee siihen edes pientä painaumaa.

– Heitin ensimmäisen hattutemppuni Kupittaalla 1966. Siitä on nyt sellaiset 51 vuotta, joten olen tottunut kaikenlaiseen. Kun olet niin sanotusti public figure, niin olet julkista riistaa.

– Elän tämän tosiasian kanssa, mutta se ei poista toista tosiasiaa: kaikki he, jotka sortuvat tällaisiin (pilkkauksiin), joutuvat minun papereissani aivan omaan kategoriaansa. Ja se kategoria on herra Juuselan kohdalla öykkäri. Piste.

Lue myös: Juhani Tammiselta myrskyvaroitus: Niki Juuselalle – ”Tämä on selvitettävä face to face!”

”Klassinen conman”

Siis öykkäri. Sen lisäksi Tammisella on F1-selostajalle vielä toinenkin termi takataskussaan.

– Kokeneena urheiluliiderinä ja kasvattajana sanoisin, että Juusela on klassinen conman (suom. huijari). Conman tarkoittaa, että jos toiselle sanoo ”Niki hei, sä olet helvetin lahjakas nuori toimittaja, MUTTA sulla on vähän ongelmia”, niin klassinen conman kuulee vain sen alun kehun.

– Se on psykologinen juttu. Conman ei lainkaan kuule sitä jälkimmäistä osuutta, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että  ”ala nyt saatana veli vähän ryhdistäytyä, tai joku tulee ja vetää sut v***u pystyyn!”

Niki Juuselasta levisi kiusallinen penisvideo, joka pilkkasi Juhani Tammista.
Niki Juuselasta levisi kiusallinen penisvideo, joka pilkkasi Juhani Tammista.

Kritiikkiä myös Maikkarille

Tamminen sanookin olevansa ”vanhempana pelimiehenä” aidosti huolestunut Juuselasta. 

– Jollei hän itse ymmärrä, ettei viina sovi hänelle, niin jonkun täytyisi kertoa se hänelle. Valitettavasti vaikuttaa ilmiselvästi siltä, ettei Maikkarin johdossa ole sellaisia veljiä, jotka sen hänelle kertoisivat.

– Nyt syntyy sellainen kuva, että Maikkarilla saa tehdä aivan mitä huvittaa!

Eikä tässä vielä kaikki. Rajua ryöpytystään jatkava Tamminen nostaa esiin erään episodin Juuselan menneisyydestä.

– Ei ollut ensimmäinen kerta, kun Juusela oksentaa jonkun päälle. Silloin aikoinaanhan kohteena oli Yle-legenda Teronen, Tamminen jyrisee.

Juhani Tammisen kanssa ei pelleillä.

Hän viittaa vuoden 2005 jääkiekon MM-kisojen tapaukseen, jolloin Ylen selostushommissa olleen Juuselan mikrofoni jäi vahingossa päälle. Sen seurauksena eetteriin kantautui selostajan silloiseen esimieheen Arto Teroseen kohdistunutta sadattelua ja kiroilua.

Kyseinen tapaus on kuultavissa Radio Rockin Juuselan viime keväisen haastattelun yhteydessä.

Tamminen pyörittelee päätään muistellessaan Juuselaa ja case-Terosta.

– Se oli ihan samanlaista ylimielistä öykkäröintiä kuin tämä minuunkin kohdistunut tapaus.

– Joten kysymys kuuluu: what’s next?

Tilaa Seiskan uutiskirje! »