Katso videot!
Yksi totuus

Jösses, mitä menoa! Frederik mukana superseksikkäällä videolla, josta ei silikonia puutu – poliisitkin saapuivat kuvauspaikalle!

30.07.2019 08:31

Räppipoppoo Yksi totuus ja Frederik julkaisivat ensimmäisen yhteisen musiikkivideonsa.

Seiska uutisoi aikaisemmin, että Frederik on lyönyt hynttyyt yhteen Yksi totuus -räppiduon kanssa, ja nyt junttidiscon kuningas on yhtyeen uusi vakituinen jäsen. Heidän ensimmäinen yhteiskappaleensa Hedelmäpommi julkaistiin perjantaina.

Lue myös: Frederik teki melkoisen uramuutoksen: napattiin räppipoppoon vakituiseksi jäseneksi – alkoi heti neuvoa naisasioissa!

Frederik kuvaa musiikkivideota

Kappaleesta on tehty myös musiikkivideo, joka julkaistiin hetki sitten. Video on täynnä superuhkeita kaunottaria. Silikonia oli niin paljon, että jopa naistenmies Frederik hämmentyi näkemästään.

- Ainoastaan kahdella naisella ei ollut silikoneja. Muilla oli varmaan litran implantit! Kysyinkin naisilta, miksi he olivat halunneet hankkia niin suuret rinnat. Ei miehiä pelkillä rinnoilla isketä – pitää olla jotain muutakin, Frederik totesi Seiskalle.

Frederik musavideon kuvauksissa

Lue myös: Yksi totuus -räppipoppoon jäseneksi valittu Frederik kerää ylistystä: Reetu on varsinainen stallion!

Poliisit paikalle

Musiikkivideon kuvaukset sujuivat hyvin – lyhyttä poliisivierailua lukuun ottamatta.

- Kuvasimme videota Vuosareen rannalla, ja ajoimme automme siihen rantaan. Joku paikalla ollut alkoi huudella meille, että ajoimme jalkakäytävällä ja muuta vastaavaa. Jossain vaiheessa paikalle tuli myös pari poliisia. Heille kerrottiin, että olin musiikkivideon kuvauksissa, ja he vain totesivat: ”Kiva nähdä Reetua! Olkaahan ihmisiksi.”

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Jessica Häyhä

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!