Uutiset
Katso videot!

Jösses, mitä menoa! Frederik mukana superseksikkäällä videolla, josta ei silikonia puutu – poliisitkin saapuivat kuvauspaikalle!

30.07.2019 11:31

Räppipoppoo Yksi totuus ja Frederik julkaisivat ensimmäisen yhteisen musiikkivideonsa.

Seiska uutisoi aikaisemmin, että Frederik on lyönyt hynttyyt yhteen Yksi totuus -räppiduon kanssa, ja nyt junttidiscon kuningas on yhtyeen uusi vakituinen jäsen. Heidän ensimmäinen yhteiskappaleensa Hedelmäpommi julkaistiin perjantaina.

Frederik kuvaa musiikkivideota

Kappaleesta on tehty myös musiikkivideo, joka julkaistiin hetki sitten. Video on täynnä superuhkeita kaunottaria. Silikonia oli niin paljon, että jopa naistenmies Frederik hämmentyi näkemästään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

- Ainoastaan kahdella naisella ei ollut silikoneja. Muilla oli varmaan litran implantit! Kysyinkin naisilta, miksi he olivat halunneet hankkia niin suuret rinnat. Ei miehiä pelkillä rinnoilla isketä – pitää olla jotain muutakin, Frederik totesi Seiskalle.

Frederik musavideon kuvauksissa

Poliisit paikalle

Musiikkivideon kuvaukset sujuivat hyvin – lyhyttä poliisivierailua lukuun ottamatta.

- Kuvasimme videota Vuosareen rannalla, ja ajoimme automme siihen rantaan. Joku paikalla ollut alkoi huudella meille, että ajoimme jalkakäytävällä ja muuta vastaavaa. Jossain vaiheessa paikalle tuli myös pari poliisia. Heille kerrottiin, että olin musiikkivideon kuvauksissa, ja he vain totesivat: ”Kiva nähdä Reetua! Olkaahan ihmisiksi.”

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Jessica Häyhä
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!