Frederik

Frederik teki melkoisen uramuutoksen: napattiin räppipoppoon vakituiseksi jäseneksi – alkoi heti neuvoa naisasioissa!

26.07.2019 13:00

Junttidiscon kuningas Frederik lyöttäytyi yhteen Yksi totuus -räppiduon kanssa.

Poppoon ensimmäinen yhteinen kappale, Hedelmäpommi, julkaistiin tänään.

- Mäkki ja Dj Takapotku ovat fiksuja kundeja. Meillä synkkasi todella hyvin heti alusta asti. Alamme tehdä musiikkia kunnolla yhdessä, Frederik kertoi Seiskalle.

Suomen kovimpana naistenmiehenä tunnettu Frederik on antanut Mäkille ja Dj Takapotkulle isällisiä ohjeita naisten suhteen.

- Opetin heille, kuinka naisia isketään. Kundit ovat sinkkumiehiä. Kerroin, mitä pitää ottaa huomioon, ettei tule ongelmia. Jos kutsuu naisia vaikka saunailtaan, niin ensimmäisenä pitää katsoa heidän henkkarinsa, Frederik naureskeli.

 

Hauska kiertue tulossa

Yksi totuus valmistelee kokonaista albumia, ja sen myötä he aloittavat yhteisen kiertueen Frederikin kanssa.

- Siitä tulee todella hauska kokonaisuus. Valitsemme minulta noin kymmenen parasta biisiäni, ja ne sotketaan osaksi keikkasettiä. Alamme heittää keikkaa kunnolla syksyllä.

Koska räppipoppoon kesäkappale julkaistaan vasta näin kesän loppupuolella, tekevät he mahdollisesti pieniä muutoksia laulun sanoihin syksyn keikkoja varten.

- Tuottajamme Maki Kolehmainen tosin sanoi, että kyllä kesäbiisejä vedetään ympäri vuoden. Voi olla, että teemme pieniä muutoksia joihinkin kohtiin poistaaksemme vahvat kesään liittyvät viittaukset.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!