Yksi totuus ja Frederik

Yksi totuus -räppipoppoon jäseneksi valittu Frederik kerää ylistystä: Reetu on varsinainen stallion!

26.07.2019 14:29

Musiikkibisneksen kovimpana naistenmiehenä tunnettu laulaja Frederik on Yksi totuus -räppipoppoon uusi vakiojäsen.

Frederik nähdään jatkossa Yksi totuus -räppipoppoon uutena jäsenenä. Heidän ensimmäinen yhteinen singlensä Hedelmäpommi julkaistiin tänään.

Yhteistyö oli pitkän ajan tulos.

- Maki Kolehmainen linkkasi meidät yhteen Suomi-biisimme tekemisen aikoihin. Silloin olimme miettineet mahdollisia featteja ja kenen kanssa haluaisimme pääsä tekemään yhteistyötä. Reetu nousi pintaan. Kului vuosi, ja otimme yhteistyön esille uudestaan. Menimme Makin ja Reetun kanssa studiolle, ja juttu alkoi lentää välittömästi. Alun perin tarkoituksena oli tehdä vain yksi biisi, mutta sitten uusia kappaleita alkoikin syntyä enemmän, ja meillä oli tekemisestä sama visio, Yksi totuus -duon perustajat Mäkki ja Dj Takapotku kertoivat Seiskalle.

Lue myös: Frederik teki melkoisen uramuutoksen: napattiin räppipoppoon vakituiseksi jäseneksi – alkoi heti neuvoa naisasioissa!

Kaksikon mukaan Frederik tuo ryhmään kokemusta – monella osa-alueella.

- Reetu jakaa isällisiä oppeja niin musiikin saralla kuin naisrintamalla. Hän on varsinainen stallion!

Yksi totuus on julkaissut aikaisemmin yhteiskappaleita muun muassa edesmenneen Matti Nykäsen ja laulajalegenda Dannyn kanssa. Kappaleet pysyvät Yhden totuuden keikoilla, mutta nyt Frederik saa suuren roolin niiden esittämisessä.

- Keikoilla Reetu vetää varmasti kertosäkeet. Keikoilla esitetään tietysti myös hänen isoimmat ikivihreät hittinsä.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Jessica Häyhä

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!