fbq
Uutiset
21.08.2019 10:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Sofia Immonen
Jösses! Sofia Immonen julkaisi alastonkuvan: "Olen ylpeä muodoistani" – katso!
Uutiset
21.08.2019 10:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Kohublondi Sofia Immonen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa alasti. Hän oli asettanut hiuksensa rintojensa päälle ja peittänyt toisen nänninsä keskisormiemojilla.

Kuvansa yhteydessä Sofia kertoi tilanteesta, jossa hänelle tuntematon ihminen alkoi kommentoida Sofian painoa ja ulkonäköä. 

Lue myös: Sukupuolensa korjannut Sofia Immonen pyrkii Miss Trans Star International -kisaan: "Valitettavan usein meihin trans-ihmisiin liitetään jotain pornahtavaa" 

- Joo ja hiton ylpeä muodoistani peppu, reidet, rinnat, mitä tullut lisää kesän aikana. En ole aikeissa niitä reenaa pois, itse asiassa lisää vois tulla vähän mun puolesta. Jokaisella on oikeus olla juuri sitä mitä on ja missä viihtyy. Kantakaa itseänne ylpeänä ja olkaa juuri te ihanat, arvokkaat omat itsenne, Sofia kirjoitti.

Sofian kuva keräsi tsemppaavia kommentteja, mutta eräs Sofiaan seuraaja piti tämän kirjoitusta turhan hyökkäävänä.

- Jos haluat promota kehorauhaa tai bodypositivea, olisi ehkä ollut hyvä jättää mollaajan habitus tai paino mainitsematta. Kun sillä ei loppujen lopuksi ole mulkkuuden kanssa mitään tekemistä, kuvaa kommentoitiin.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »