Sukupuolensa korjannut Sofia Immonen pyrkii Miss Trans Star International -kisaan: "Valitettavan usein meihin trans-ihmisiin liitetään jotain pornahtavaa"

Uutiset | 26.03.2019 21:33

Transsukupuolinen Sofia Immonen tähtää kansainväliseen kauneuskilpailuun.

Sofia paljasti Seiskalle, että häntä pyydettiin mukaan Miss Trans Star International -kilpailuun. Kilpailu järjestettiin marraskuussa, mutta tuolloin Sofia ei voinut osallistua siihen.

- Olin silloin leikkauksessa Thaimaassa. Nyt haluan osallistua kilpailuun, ja saan tietää edustusmahdollisuudestani ensi viikolla. Kilpailu järjestetään muistaakseni tämän vuoden loppupuolella. Saan lisätietoja lähiaikoina, Sofia kertoi Seiskalle.

Lue myös: Sofia Immonen sukupuolenkorjauksen jälkeen: Itki onnesta katsoessaan peiliin – ”Kehoni on sellainen kuin sen olisi aina pitänyt olla!”

Hän ei ole koskaan haaveillut kauneuskilpailuihin osallistumisesta, mutta tärkeän asian esiin tuominen houkuttelee häntä.

- Haluan ajaa trans-ihmisten oikeuksia ja olla mukana kilpailussa senkin takia. Haluan tuoda trans-ihmisiä esille asiallisella tavalla. Valitettavan usein meihin liitetään jotain pornahtavaa. Suomessa olemme trans-asioissa melko jäljessä muihin maihin verrattuna. 

Sofia saa paljon yhteydenottoja miehiltä, mutta useimmiten lähestymistapa on seksin kautta.

- Monet miehet lähestyvät minua nimenomaan seksiehdotuksilla, eikä sellainen lähestymistapa kiinnosta minua pätkääkään!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Ahti Kettunen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!