Uutiset

”Joka paikka oli veressä!” Matti Nykäsen manageri Carl Danhammer paljastaa: ”Matti kaivoi ravintolassa haarukalla antabukset ihonsa alta!”

14.09.2019 06:03

Seiska uutisoi aikaisemmin, että mäkilegenda Matti Nykäsen kuoleman jälkeen historiasta paljastui salattu, aikansa kohuliikemiesten Carl Danhammerin ja Petteri Jussilan kanssa solmittu managerointisopimus.

Sopimuksen mukaan manageriportaalla oli laajat oikeudet Matti Nykäsen asioihin.

Mäkikotkan kannalta sopimus oli äärimmäisen tiukka. Paperissa sovittiin, että Calle ja Petteri järjestävät Matin kaikki esiintymiset, tekevät sponsorisopimukset, ja että kaikki haastattelut hoidetaan managereiden kautta.

Lue myös: Seiska löysi salatun riistosopimuksen! Matti Nykästä kiristettiin härskisti!

Pykälä 7 kuuluu näin: ”Kaikki yhteydenpito Matti Nykäseen toimii ainoastaan sopimuspuoli 2:n (Danhammer, Jussila) kautta ja välittömästi Matti Nykäsen puhelinnumero muuttuu salaiseksi, jota ei saa antaa kuin sopimuspuoli 2:n luvalla eteenpäin.”

Seuraavana päivänä sopimukseen tehtiin lisäys: ”Sopimuspuoli 1:n (Nykäsen) pitää viettää nuhteetonta ja säädyllistä elämää. Sopimuspuoli 1:n pitää vähentää alkoholinkäyttö minimaaliseksi sopimuspuoli 2:n hyväksymäksi kulutukseksi.”

Managerointi- sopimukseen tehtiin lisäpykälä, jossa Nykänen sitoutuu viettämään säädyllistä elämää ja vähentämään alkoholin käytön minimaaliseksi. Jälkeenpäin on kynällä tehty lisäys, jonka mukaan säädyllisyys ja minimaalisuus koskee myös managereita.
Managerointi-sopimukseen tehtiin lisäpykälä, jossa Nykänen sitoutuu viettämään säädyllistä elämää ja vähentämään alkoholin käytön minimaaliseksi. Jälkeenpäin on kynällä tehty lisäys, jonka mukaan säädyllisyys ja minimaalisuus koskee myös managereita.

 

Lue myös: Ryyppääminen kiellettiin kohusopimuksella! Matti Nykäsen manageri Carl Danhammer: ”Se on tänäkin päivänä voimassa!”

– Sopimus petti jo siinä. Matti kaivoi ravintolassa haarukalla antabukset ihonsa alta ja sanoi: ”Nyt gin tonicia!” Joka paikka oli veressä. Toisen kerran Matti löi minua pihviveitsellä kylkeen, kun en antanut juoda viinaa, Carl ”Calle” Danhammer sanoo Seiskalle.

Calle yritti pitää Matille tiukkaa kuria viinanjuonnissa. Eräässä haastattelutilanteessa Matti joi piimää. Calle, Petteri ja toimittaja joivat jotain ihan muuta. Myöhemmin Matti tempaisi tiskillä viisi shottia odotellessaan taksia.

Teksti:Sami Hernesaho
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!