Uutiset
Katso videot!

Johanna Tukiainen täräyttää suorat sanat Suomesta ja hehkuttaa Ruotsia: ”Suomalaiset ovat junttikansaa ja kyräilijöitä!"

25.09.2020 13:00

Esikoistaan odottava Johanna Tukiainen asuu nykyään Ruotsissa, missä hänen kihlattunsa pian syntyvän lapsensa isä Paul asuu.

- Muutin Suomesta Ruotsiin kesällä. Se on suuri elämänmuutos. Se tuntuu hyvältä. Oikeastaan tulee ajatelleeksi, miksi en tehnyt sitä aikaisemmin. Miksi en muuttanut Ruotsiin aikoja sitten? Johanna pohtii.

Katso myösJohanna Tukiaisen Paul-kihlattu ei tiennyt rakkaansa historiasta - ystävät ottivat selvää: "He kiusoittelivat häntä"

Suomessa Johanna on nähnyt julkisuuden varjopuolet ja hän on kohdannut ihmisten negatiiviset asenteet erittäin voimakkaasti. Johanna ei säästele sanojaan vertaillessaan suomalaisten ja ruotsalaisten eroja.

- Ruotsalaiset ovat lempeämpiä, kohteliaampia ja kiltimpiä. Ruotsi on sivistyneempi ja kansainvälisempi. Suomalaiset ovat aika junttikansaa ja on sellaista kyräilyä. Monet varmasti tietävät, että kulttuuriimme kuuluu kyttääminen ja kateus. On vapauttavaa, että toisessa maassa ei ole aika räikeitä ja negatiivisia asioita, joita olen kokenut Suomessa.

Katso myös: Kohusta kehtoon: Johanna Tukiainen kaipaa edesmennyttä Julia-sisartaan yhä – ”Minut vietiin taivaaseen - näin hänet siellä!”

Kaikki Kohusta kehtoon -jaksot löydät täältä.

Teksti:Antero Alhonen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

TIS-Iltarovio: Lancesta eronnut Viivi avoimena masennuksestaan - yritti itsemurhaa nuorempana: "Minulla oli ollut paha masennuskausi"

Katso video!

BB-Valvomo: Häädetty Roope sai armottomia haukkuviestejä välittömästi talosta poistuttuaan – ”Puhelin lauloi heti käteen saatuani!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!