Uutiset
Katso videot!

Kohusta kehtoon: Johanna Tukiainen kaipaa edesmennyttä Julia-sisartaan yhä – ”Minut vietiin taivaaseen - näin hänet siellä!”

11.09.2020 10:54

Johanna Tukiaisen maailma romuttui joulukuussa 2013, kun hänen rakas sisarensa Julia Tukiainen menehtyi yllättäen. Kuoleman käsittely vei Johannalta vuosia, mutta nyt hän suhtautuu raskaaseen menetykseensä rauhallisesti.

- Minulla on suuri rauha sydämessäni Juliaan liittyen. Olen uudelleensyntynyt kristitty. Kun olen tullut uudestaan uskoon, minut on viety lyhyesti taivaaseen muutaman kerran. Olen nähnyt Julian siellä. Minulle on näytetty, että hän pelastui taivaaseen. Perheeni on saanut rauhan asian suhteen. Julia pääsi taivaan kotiin Jeesuksen luokse, Johanna kertoo.

Katso myös: Kohusta kehtoon: Seiskan uutuussarja seuraa Johanna Tukiaisen raskautta koronapandemian keskellä – katso avausjakso! ”Olen varmasti hyvä äiti!”

Johanna kertoo, että Julia on hänen sydämessään aina, ja hän odottaa heidän kohtaavan jonain päivänä.

- Kaikki kauneimmat ja upeimmat matkat, elämykset, tapaamamme ihmiset.. Se oli elämää, jota harva pääsee kokemaan. Kaikki tällaiset asiat ovat jääneet mieleeni vahvasti, ja vaikeina aikoina olen saanut voimaa niistä. Jos ajattelen Juliaa ihmisenä, hän oli erittäin älykäs. Hänellä oli syvää tunneälyä ja viisautta jo nuorena. Jo 18-vuotiaana Julia oli todella aikuismainen. Hän oli ulkoisesti ja sisäisesti hyvin kaunis ihminen.

Kaikki Kohusta kehtoon -jaksot löydät täältä.

Teksti:Antero Alhonen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Nikolta yllättävä kommentti tyttöystävästään – ”Hän on olohuoneessa niin sanotusti kalja kädessä”

Katso video!

Ohikulkijat kurkkivat sisään! Sofia Belórf avasi kohuparin uuden luksuskodin ovet Seiskalle – kuvat ja video!

Siivet suussa: Jethro Rostedtille nousi hiki otsalle – karonkka painaa ja asuntokaupat vaakalaudalla!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!