Uutiset

Johanna Tukiainen rehellisenä törkytaustastaan: Ei olisi kannattanut olla julkisuudessa – menetin mieheni ja kotini!

02.10.2020 11:03

Esikoisensa syntymään valmistautuva Johanna Tukiainen kertoo rehellisesti, millaista oli olla koko kansan sylkykuppi.

Johanna nousi julkisuuteen vuonna 2008, kun hänen ja kansanedustaja Ilkka Kanervan pikkutuhmat tekstiviestit paljastuivat. Sen jälkeen Johannasta tuli koko kansan tuntema julkkis.

Lue myös: Johanna Tukiainen täräyttää suorat sanat Suomesta ja hehkuttaa Ruotsia: ”Suomalaiset ovat junttikansaa ja kyräilijöitä!"

- Se aika oli hyvin rankkaa. Maailmani sortui, ja elämäni romahti todella pahasti. Elämäni rakkaus jätti minut, ja minulle tuli todella kovat vaikeudet. Minulta lähti monta asiaa: elämäni rakkaus, jossain vaiheessa minulta lähti koti alta ja tuli pahat talousongelmat. Tuli suuria koettelemuksia, ja olin lähellä kuolemaa useasti, Johanna muistelee uudessa Kohusta kehtoon -jaksossa.

- Annan kaiken kunnian Jumalalle, että olen tänä päivänä hengissä, terve ja odotan lasta. Kaiken järjen mukaan minun ei välttämättä pitäisi olla enää edes elossa.

KAIKKI KOHUSTA KEHTOON -JAKSOT LÖYDÄT TÄÄLTÄ.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Julia asteli Big Brother -taloon epävarmana parisuhdestatuksestaan - paljasti vihdoin tilanteensa!

Katso video!

Big Brother -Sasa juhli juuri eronneen BB-Helmerin kanssa – vastaa nyt rehellisesti romanssihuhuihin: ”Sanotaan niin, että…”

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!