fbq
Uutiset
21.01.2020 11:08
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen, Seiskan lukija
Jethro Rostedt
Jethro Rostedt ketjukolarissa – alkoi kärsiä kivuista: Pakko käydä lääkärissä!
Uutiset
21.01.2020 11:08
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen, Seiskan lukija

Kiinteistömoguli Jethro Rostedt joutui kolariin aamulla.

Seiskalle tulleiden vinkkien mukaan Jethro joutui kolariin, kun hänen takanaan ajanut autoilija ajoi hänen Porschensa perään. Seiska tavoitti kiinteisömogulin, joka vahvisti tapahtuneen.

- Tilanne tapahtui puoli yhdeksän maissa. Olin pysähtyneenä liikennevaloihin, ja fiilistelin Neon 2 -yhtyeen Ei polku tää vie mihinkään -biisiä. Yhtäkkiä takaani tullut Porsche ajoi perääni. Osuma oli niin kova, että autoni liikkui eteenpäin edessäni olleen auton perään. Kyseessä oli siis tällainen ketjukolari, Jethro kertoi Seiskalle.
Hän kertoi käyvänsä lääkärissä niskakipujensa takia.

Video: tällainen on Jethro Rostedtin 250 000 euron öky-Porsche – otti Seiskan toimittajan kyytiin ja laukoi suoran mielipiteensä poliisin kameratolpista: "Viritettyjä ansoja"

Jethro Rostedtin auto

- Osuma oli kuitenkin sen verran kova. Vahinkoja sattuu, eikä niille voi mitään. Onneksi suuremmilta henkilövahingoilta vältyttiin! Ja onneksi vakuutusasiani ovat kunnossa. Sain ajokorttini takaisin perjantaina, ja nyt matka jatkuu jälleen jalkaisin. No vitsi vitsi, saan vakuutuksen kautta vara-auton.

Jethro Rostedt sai poliisilta kirjeen ja järkyttyi: ”Olen niin pahoillani ja häpeissäni!”

Helsinkiin matkalla ollut Jethro joutui kuitenkin jatkamaan matkaansa kolaroidulla autollaan.

- Minulla on sovittu radiohaastattelu, enkä halunnut perua sitä tämän takia. Pystyin jatkamaan matkaani autollani kolarista huolimatta, mutta Porschen perään tuli peltikolhuja.