fbq
Uutiset
11.10.2019 19:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen, Kristian Wallin
Video: tällainen on Jethro Rostedtin 250 000 euron öky-Porsche – otti Seiskan toimittajan kyytiin ja laukoi suoran mielipiteensä poliisin kameratolpista: "Viritettyjä ansoja"
Uutiset
11.10.2019 19:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen, Kristian Wallin

Jethro Rostedt on totuttu näkemään tulipunaisen Ferrarin ratissa. Kesällä hän kuitenkin vaihtoi menopelinsä kaikessa hiljaisuudessa italialaisesta saksalaiseen.

Nyt turkulaisen kiinteistöveijarin alla hyrrää nimittäin hävyttömän tyylikäs Porsche. Tai ei oikeastaan hyrrää vaan murisee – konepellin alta kun löytyy läpeensä härski V8-dieselkone. Kyseessä ei siis ole mikään ”sähkövatkain”, kuten hän itse asian muotoilee.

Seiskan revolverireportteri Eetu Ampuja pääsi kameroineen kyytiin, kun pääkaupungissa piipahtanut Jeti esitteli uutta nelipyöräistään. Maailman nopeimmaksi diesel-kärryksi arvioidun Porsche Panamera 4S:n hinnaksi on arvioitu hulppeat 250 000 euroa.

Lue myös: Maailman nopein dieseltykki? Jethro Rostedt esittelee Seiskalle 250 000 euron öky-Porschensa!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jethro Rostedt.

Kortti kohta hyllyllä?

Periaatteessa Jetin kaasujalan ei pitäisi olla raskas. Turkulainen tyylitaituri suosii nimittäin Guccin luksustennareita, jotka ovat mitä kevyimmät kävellä. Mutta niin vain tilanne on nyt se, että Jeti on yhden sakon päässä ajokieltoa. Enää yksikin tolppakameran välähdys, ja hupsistaheijaa – kortti kuivuu hyllyllä.

Lue myös: Maranellon ori lihoiksi! Jethro Rostedt kävi autokaupoilla – ”Keskisen Vesan Ferrari taitaa olla ainoa, jonka arvo nousee 40 pinnaa joka vuosi!”

Mutta onko syy Jethron vai suomalaisen lainsäädännön? Ainakin mies itse sanoo olevansa kurkkuaan myöten täynnä sitä, että kameratolppia asennetaan strategisesti ”mahdollisimman veemäisiin” paikkoihin. 

– Tehdään tahallaan ansoja. Ymmärrän, että nopeuksia valvotaan, näin kuuluukin olla. Mutta tuntuu, että se on tahallista kiusantekoa, Jeti lataa Seiskalle.

– Nykyiset nopeusrajoitukset ovat olleet voimassa 1960-luvulta asti voimassa. Väitän, että sinä aikana autot ja kalustot ovat pikkuisen uusiutuneet!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »