Katso kuva!

Jethro Rostedt sai poliisilta kirjeen ja järkyttyi: ”Olen niin pahoillani ja häpeissäni!”

Uutiset | 31.10.2019 14:38

Kiinteistönvälittäjä ja tv-persoona Jethro Rostedtin raskas kaasujalka aiheutti hänelle ongelmia.

Jethro kertoi Instagram-tilillään saaneensa ikävän kirjeen poliisilta, ja hänen raskas kaasujalkansa on aiheuttanut kiinteistönvälittäjälle ongelmia. Kirjeessä poliisi oli kertonut, missä ja milloin Jethro oli ajanut ylinopeutta.

- Olen niin pahoillani ja häpeissäni. Jämsässäkin kaahasin näköjään 86, 80 alueella. Törkeää ja täysin oma vika. Ajattelin silti liittää tämän kuvan selvitykseen ja pyytää poliisilta armoa, etteivät veisi korttia kuukaudeksi. Taitaa kuitenkin olla toiveajattelua, Jethro kirjoitti julkaisemansa selfien yhteyteen.

Lue myös: Jethro Rostedt paljastaa: Näin 250 000 euron öky-Porsche rahoitettiin!

Hänen kirjoituksensa perusteella ylinopeuksia on niin paljon, että hän todella menettää ajokorttinsa hetkellisesti.

- Lait ovat lakeja ja säännöt sääntöjä. No, ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin, tällä on työllistävä vaikutus. Tarvitsen itselleni kuskin joulukuuksi. Lättää nimes tohon alle jos kuskin hommat kiinnostaa.

 

"Perkeleen tolppia joka paikassa!"

Jethro kertoi Seiskalle aikaisemmin tässä kuussa, että hän on kaahaillut liikenteessä.

- Kaikkihan ovat omasta mielestään maailman parhaita kuskeja. Minun täytyy kuitenkin tunnustaa, että olen ollut hieman holtiton. Yksi välähdys vielä, niin voin käydä luovuttamassa korttini Turun Eerikinkadun poliisilaitokselle. Niitä perkeleen tolppia on joka paikassa, eikä sille voi mitään. Mutta jos kolarointihistoriaani katsotaan, niin en ole ikinä ollut syyllisenä kolarissa. Kai se kertoo siitä, että olen kohtuullisen hyvä kuski, Jethro sanoi aikaisemmin tässä kuussa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!