Katso kuva!

Jestas! Karita Tykkä julkaisi alastonkuvan Nenäpäivän kunniaksi - katso!

Uutiset | 13.11.2020 09:21

Ex-missi ja hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä, 44, julkaisi eilen torstaina illalla alastonkuvan raskausajoiltaan Instagram-tilillään. 

Karita haluaa kuvallaan muistuttaa ihmisiä Nenäpäivä -kampanjasta. Mustavalkoiseen kuvaan onkin editoitu Karitalle punainen nenä joka erottuu selkeästi. 

Lue myös: Karita Tykkä poseeraa yläosattomissa - avoimena uuden kirjansa sisällöstä: "Koville välillä ottaa"

Nenäpäivää vietetään tänään perjantaina, ja sen kunniaksi sosiaalisessa mediassa kiertää hashtag-tunniste #Onnenpäivä. Somettajat kertovat julkaisunsa kautta omasta "Onnenpäivästään". 

Karita avaa julkaisun tekstissä oman hetken, jolloin hän on itse kokenut paljon onnea. Sensuelli nakukuva on jo perjantaiaamuun mennessä kerännyt yli 22 000 tykkäystä.

- Tämä kuva otettiin samalla viikolla kun poikani syntyi ja sain kokea syvän ja ennenkokemattoman rakkauden. Se oli todellinen Onnenpäivä, joka saa edelleen hiukan herkistymään ja hymyilemään. Uskon, että kaikilla riittää aiheita onneen, jos haluamme ja valitsemme nähdä ne. Myös toisten auttaminen on onnen tuoja. Kaikilla näin ei ole välttämättä, haluan lahjoittaa palan onnestani sinne, missä sitä eniten tarvitaan, Karita kirjoittaa.

Julkaisun lopussa Karita kehottaa myös muita ihmisiä tukemaan hyväntekeväisyyskampanjaa.

Lue myös: Mikä upea näky! Rohkea Karita Tykkä uhmaa kylmää vettä - unettomien öiden jälkeen järveen: "Teki hyvää"

Karita on vuoden 1997 Miss Suomi ja hän on työskennellyt nykytyönsä lisäksi myös ruokakirjailijana, korusuunnittelijana, mallina sekä juontajana.

Karita on on ollut vuodesta 2008 lähtien naimisissa lisäravinneyrittäjä Petri Tykän kanssa ja pariskunnalla on vuonna 2010 syntynyt poika.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!