Katso kuva!

Jestas! Ex-missi Pia Lamberg esittelee pakaroitaan rannalla – kuva!

Uutiset | 07.05.2018 21:01

Kruunustaan kesken missivuoden luopunut Pia Lamberg, 27, (o.s. Pakarinen) on jo useamman vuoden ajan luonut uraa Yhdysvalloissa mallina ja näyttelijänä. Sen lisäksi Pia on perustanut nykyiseen kotimaahansa villasukkabisneksen, jota hän mainostaa sosiaalisessa mediassa nerokkaasti riisumalla muut vaatteet yltään.

Lue myös: Huhhuh, Pia Lamberg mainostaa uutta villasukkabisnestään alasti - katso kuvat!

Pepun paljastava uima-asu

Pian paljastelu sosiaalisessa mediassa ei rajoitu pelkästään sukkabisneksen markkinointiin, vaan vaalea kaunotar ällistyttää tiheään tahtiin Instagram-seuraajiaan kuvajulkaisuilla, joista ei seksikkyyttä puutu.

Lue myös: Wow, Pia Lamberg superuhkeana – fanit sekosivat: ”Kuumat rinnat!”

Äskettäin Pia poseerasi Malibun uimarannalla. Julkaisemassaan kuvassa kaunotar on asettautunut rantahiekalle mahalleen mustaan uima-asuun pukeutuneena. Kauniiden kasvojen lisäksi huomion vievät ex-missin täydellisyyttä hipovat pakarat, jotka pääsevät erinomaisesti oikeuksiinsa Pian päälleen valitsemassa uima-asussa.

Kissasta julkkis!

Pia asuu Kalifornian Santa Monicassa avoliitossa Keith-rakkaansa kanssa. Pariskunnan 83-neliöisen kaksion kuukausivuokra on liki 4 000 dollaria. Pia esitteli pienkerrostalossa sijaitsevan asuntonsa Seiskalle kuukausi sitten.

Lue myös: Tässä on mallikaunotar Pia Lambergin ja Keith-rakkaan koti Santa Monicassa: vuokra liki 4000 dollaria - kuvat!

Samalla Pia paljasti, että hänen puolitoistavuotias ragdoll-rotuinen Boba-kissa on somejulkkis oman Instagram-tilinsä ansiosta.

Lue myös: Tiesitkö? Pia Lambergin Boba-kissa on somejulkkis – ”Se on vähän kuin Tinder-profiili – totuus on erilainen kuin kuvissa!”

 

🌴🌴🌴 photo: @thomaslouvagny

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

 

🦄🦄🦄 photo: @thomaslouvagny

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

 

Beach time! ☀️#Saturday #beach #losangeles #santamonica #sun #vitaminsea

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

 

💚💛💚💛

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Matti Matikainen ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!