Uutiset
Katso kuvat!

Huhhuh, Pia Lamberg mainostaa uutta villasukkabisnestään alasti - katso kuvat!

19.04.2018 15:02

USA:ssa mallina ja näyttelijänä uraa luova ex-missi Pia Lamberg, 27, (o.s. Pakarinen) on perustanut uuden bisneksen ja myy amerikkalaisille Itä-Suomessa käsintehtyjä villasukkia.

LUE MYÖS: PIA LAMBERG YLLÄTTÄÄ: TEKEE YHDYSVALLOISSA BISNESTÄ ITÄSUOMALAISILLA VILLASUKILLA!

– Mallikeikoilla monet kysyivät, mistä käyttämiäni villasukkia saa. Keksin siitä ajatuksen bisneksestä. Minulla on kolme rouvaa Itä-Suomessa, jotka kutovat villasukkia jenkkimarkkinoille. Handmade in Finland! Ne ovat Amerikassa luksusta, luonnontuote. Ne ovat pelkästään puhdasta, ihanaa luomua, Pia kertoi taannoin Seiskan haastattelussa.

Nyt seksikkäistä somepostauksistaan tunnettu kaunotar mainostaa villasukkiaan Instagramissa kuinkas muutenkaan kuin alasti!

KATSO MYÖS: OHO! EX-MISSI PALJASTI PAKARANSA – PIA LAMBERG ROHKEAMPANA KUIN KOSKAAN! KUVA!

- Jaan tässä pienen palan Suomea kanssanne, Pia hehkuttaa postauksensa kuvatekstissä, ja toteaa postittavansa tällä hetkellä sukkia ainoastaan Amerikan sisäisesti.

KATSO MYÖS: HUH, NÄIN SEKSIKÄSTÄ MISSIÄ EI OLE ENNEN NÄHTY! PIA LAMBERG ESITTELEE JÄTTIPOVEAAN EHKÄ URANSA TYRMÄÄVIMMÄSSÄ KUVASSA!

Hän mainostaa sukkia yhtä rohkeasti myös InstaStoriesin puolella ilman rihmankiertämää, luonnollisesti pelkät sukat jalassa.

Pia

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!