Jere Karalahti

Jere Karalahti syyttää omasta pettämisestään ex-vaimoaan - salarakas Oksana oli hyvää vaihtelua kiekkoarkeen: Suhteemme perustui vain seksiin!

06.10.2017 09:01

Tänään perjantaina julkaistussa Jere-elämäkerrassaan kohukiekkoilija Jere Karalahti kertoo avioliittonsa kariutumisesta Susanna Karalahden kanssa ja salasuhteestaan valkovenäläiseen Oksana Chaikoon.

Jeren pelatessa Valko-Venäjän Minskissä, Susanna ja heidän yhteinen Ronja-tyttärensä jäivät Suomeen, ja Jere tapasi valkovenäläiskaunottaren rockkonsertissa.

LUE MYÖS: Jere Karalahdelta rajua tekstiä aineiden käytöstä jääkiekossa: En edes halua tietää, mitä aineita käytössä oli!

Iloinen ja positiivinen Oksana oli hyvää vaihtelua raskaaseen kiekkoarkeen. Hän oli aiemmin ollut erään tunnetun ulkomaalaisen pelaajan salarakas ja tiesi pelin hengen. Minä maksoin kalliita illallisia ja ostin muita lahjoja, hän taas piti minua hyvänä. Suhteemme perustui ainoastaan seksiin eikä merkinnyt minulle mitään muuta. 

Valehteli kummallekin

Jere myöntää valehdelleensa sekä Susannalle että Oksanalle.

Oksana
Oksana

Oksana tiesi, että minulla on tytär Suomessa, mutta valehtelin, että olin eronnut vaimostani. Kävimme kauden jälkeen vielä yhdessä ulkomaanmatkalla, mutta sen jälkeen palasin takaisin Suomeen perheeni luo. Oksana jäi Minskiin odottamaan seuraavan kauden alkua. 

Jere Karalahti
Jere Karalahti

Jeren suhde Susannaan kuitenkin ymmärrettävästi viileni. Jere sysää tästä syyn Susannalle.

Alkoholinkäytön jälkeen lopettaminen oli tehnyt minusta paremman aviomiehen, mutta sen samalla muuttanut persoonaani pysyvästi. Niin ison mullistuksen jälkeen Suskin olisi pitänyt muuttua. 

Kuten niin monessa parisuhteessa tapahtuu, mekin olimme alkaneet vähitellen kasvaa erillemme.

LUE MYÖS: Jere Karalahti myöntää kirjassaan myös uhkapeliongelmansa - hävisi lyhyessä ajassa 200 000 dollaria!

Kaksoiselämä otti voimille

Jere myöntää, että kaksoiselämä otti voimille ja vaikutti myös hänen peliesityksiinsä.

Jouduin todella näkemään vaivaa, että Suski ei saanut suhdettamme selville, kun puhelimeni illalla soi ja Oksana pyöri asunnossani.

Lopulta Oksana tuli raskaaksi, eikä Jeren mukaan suostunut pyynnöistä huolimatta tekemään aborttia. Susanna sai tietää suhteesta, kun hän löysi sosiaalisesta mediasta kuvia raskaana olevasta Oksanasta Jeren Minskin asunnossa. Pariskunta päätti kuitenkin jatkaa suhdettaan Ronja-tyttären takia, mutta se kariutui lopullisesti Jeren tavattua nykyisen vaimonsa Nannan. Jere myöntää, että hän on huono puhumaan vaikeista asioista, joten hän jätti puhumatta.

Pitkän hautomisen jälkeen lopullinen lähtöni tapahtui helmikuisena keskiviikkona. Sanoin lähteväni Vermoon raveihin enkä enää palannut takaisin. Yhdeksäntoista vuotta kestänyt parisuhteemme oli ohi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!