Oksana Chaiko muutti valkovenäjältä Suomeen.

Jere Karalahden ex-rakas Oksana etsii töitä ja aikoo asettua Suomeen: Haluan, että tyttärelläni on yhteys isäänsä!

22.05.2017 06:30

Kohukiekkoilija Jere Karalahden, 42, Stella-tyttären valkovenäläinen äiti Oksana Chaiko, 36, muutti huhtikuun lopussa Valko-Venäjän Minskistä Suomeen.

Taustaa: JERE KARALAHDEN SALALAPSEN ÄITI OKSANA CHAIKO MUUTTI SUOMEEN: TAPAAMME JEREN PIAN!

– Jere ei vaikuttanut muuttoon, vaan se oli minun päätökseni. Sen jälkeen meillä on ollut niin kiireistä, että emme ole ehtineet tavata häntä, mutta hän haluaa oppia tuntemaan tyttärensä, ja tapaamme hänet pian. Toivottavasti he alkavat tavata sen jälkeen säännöllisesti, Oksana kommentoi Seiskalle.

Oksanalla on Stellan lisäksi kaksi tytärtä edellisestä liitostaan, ja hän päätti muuttaa Suomeen taatakseen tyttärilleen paremman elämän.

– Kaikki tietävät, että Suomi on yksi maailman parhaista ja turvallisimmista maista kasvattaa lapsia. Täällä on kaunis luonto toisin kuin Valko-Venäjällä, jonka luonnon Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuus tuhosi. Stella on Suomen kansalainen, ja haluan, että hän kasvaa suomalaiseksi ja että hänellä on yhteys isäänsä, Oksana perustelee.

– Kaksi vanhempaa tytärtäni ovat jo aloittaneet koulunkäynnin täällä ja tykkäävät siitä todella paljon. He eivät olisi voineet kuvitellakaan, kuinka paljon kivempaa on käydä koulua täällä kuin Valko-Venäjällä.

15 vuoden kansainvälinen työkokemus

Oksana tyttärineen asuu parhaillaan lähellä Helsingin ydinkeskustaa arvoalueella. Valkovenäläiskaunotar ei suinkaan aio jäädä Suomen sosiaaliturvan elätettäväksi, vaan hän etsii parhaillaan ahkerasti töitä Suomesta.

– Minulla on kandidaatin tutkinto taloustieteissä ja 15 vuoden työkokemus kansainvälisissä pankeissa Valko-Venäjällä, hän paljastaa.

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!