Katso kuva!

Jenna Ruohola julkaisi kuuman alusvaatekuvan ja kirjoitti rankan avautumisen Miss Suomi-kisan tuomaristohaastatteluista: "Silloin tiesin kisani olleen siinä!"

Uutiset | 25.09.2019 19:02

Viime vuoden Miss Suomi -finaaliin yltänyt Jenna Ruohola avautuu sosiaalisessa mediassa kokemuksistaan Miss Suomen tuomaristohaastatteluista. Jenna oli hakenut kisaan kaksi kertaa, mutta kumpanakaan kertana sijoitus ei riittänyt finaalikymmenikköä korkeammalle. 

Viime vuonna hän kritisoi kovin sanakääntein tuomariston pisteytyksen arvovaltaa. Nyt hän avaa kokemuksiaan itse tuomaristohaastatteluista, jotka jättivät naisen suuren hämmennyksen keskelle. 

TAUSTAA: Miss Suomi -finaaliin pettynyt Jenna Ruohola arvostelee rajusti missituomaristoa ja pisteytystä – haluaa radikaalin muutoksen: Tämä on vain minun mielipiteeni!

- Tuomariston puheenjohtaja oli silloin vielä Eino Makunen. Jännitys vaihtui nopeasti hämmennykseen, kun puheenjohtaja ilmoitti ettei hän näe minua. Hetken etsittiin paikkaa minulle kattolampun alta, jonka jälkeen Makunen nousi vielä säätämään jalkalamppua vierestäni parempaan kohtaan. Vielä tämänkin jälkeen ovi oli hänen mielestään liikaa auki. Kun ovikin oltiin saatu kunnolla kiinni, tuomaristo pääsi viimeinkin asiaan.

Jenna kertoo, että arvovaltainen tuomaristo ehti kysyä häneltä vain yhden kysymyksen ennen kuin Makunen soittia kelloa sen merkiksi, että Jennan aika oli täynnä. 

- Silloin tiesin kisani olleen siinä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paljastus kulisseista! Miss Suomi-kiertue on taas käynnissä. Viime vuonna tähän samaan aikaan olin itse kiertueella ja instagram on antanut paljon ihania muistoja lähipäivinä. Kohta on se jännittävin hetki, eli tuomariston haastattelu. Haastattelu tapahtuu suljettujen ovien takana ja siellä tapahtunut yleensä jää sinne. 2016 oli mun eka tuomaristohaastattelu. Haastattelu oli Vanajanlinnan alakerrassa kellarihuoneessa. Muistan vain jännityksen, joka mulla oli kun astelin tytöistä ensimmäisenä huoneeseen. Tuomariston puheenjohtaja oli silloin vielä Eino Makunen. Jännitys vaihtui nopeasti hämmennykseen, kun puheenjohtaja ilmoitti ettei hän näe minua. Hetken etsittiin paikkaa minulle kattolampun alta, jonka jälkeen Makunen nousi vielä säätämään jalkalamppua vierestäni parempaan kohtaan. Vielä tämänkin jälkeen ovi oli hänen mielestään liikaa auki. Kun ovikin oltiin saatu kunnolla kiinni, tuomaristo pääsi viimeinkin asiaan. Minulta ehdittiin kysyä yksi kysymys, jonka jälkeen Makunen soitti kelloa sen merkiksi että aikani olisi täynnä. Silloin tiesin kisani olleen siinä. Viime vuonna oli toisen tuomaristohaastattelun aika. Tällä kertaa menin huoneeseen toisena. Haastattelu oli kestänyt muutaman minuutin, kun yksi tuomareista loi katseensa minuun ja kysyi että mitä mieltä olen sote-uudistuksesta. Vastasin misseille opetetuin tavoin, että missit eivät puhu politiikkaa. Sain salamana murahduksen siitä, että onko se mielestäni politiikkaa. Heitin takaisin että oli mitä oli, en ole perehtynyt aiheeseen niin paljon, että voisin antaa kattavan vastauksen. Lähdin jälleen suu auki haastattelusta. Jälkeenpäin puhuimme tyttöjen kanssa mitä keneltäkin oli kysytty. Sama tuomari saattaa kysyä toiselta sote-uudistuksesta jo toiselta lempi eläintä. Harmi ettei silloin tullut mieleen todeta, että antaa fiksumpien tehdä päätökset, että Suomen kansa on itse valinnut ihmiset pohtimaan näitäkin. Tsemppiä kaikille tytöille todella jännittävään tilanteeseen ja vaikka joku jäisi harmittamaan niin jokainen on tehnyt parhaansa. Haastattelun sujuvuus ei aina ole pelkästään itsestä kiinni, mutta tärkeintä on olla oma itsensä ♥️ Kuva: @nadihammouda #misssuomi

Henkilön Jenna Ruohola (@jennaruohola) jakama julkaisu

TAUSTAA: Missituomari Minttu Kaulanen tyrmää täysin missi-Jennan väitteet tuomarityöstä: "Meille annettiin tarkka raportti missikiertueesta!"

Ensimmäisellä haastattelukerralla Jenna meni haastatteluun ensimmäisenä, viime vuonna toisena. 

- Haastattelu oli kestänyt muutaman minuutin, kun yksi tuomareista loi katseensa minuun ja kysyi että mitä mieltä olen sote-uudistuksesta. Vastasin misseille opetetuin tavoin, että missit eivät puhu politiikkaa. Sain salamana murahduksen siitä, että onko se mielestäni politiikkaa. Heitin takaisin että oli mitä oli, en ole perehtynyt aiheeseen niin paljon, että voisin antaa kattavan vastauksen. Lähdin jälleen suu auki haastattelusta. 

Jälkeenpäin nainen on pohtinut mitä hänen olisi kuulunut sote-kysymykseen vastata. 

- Harmi ettei silloin tullut mieleen todeta, että antaa fiksumpien tehdä päätökset, että Suomen kansa on itse valinnut ihmiset pohtimaan näitäkin. 

Lopputekstissä Jenna toivottaa jokaiselle ss Suomi -finaaliin tiensä raivanneelle naiselle niin onnea ja menestystä. 

- Vaikka joku jäisi harmittamaan niin jokainen on tehnyt parhaansa. Haastattelun sujuvuus ei aina ole pelkästään itsestä kiinni, mutta tärkeintä on olla oma itsensä.
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!