Jättiyllätys! Sampo Kaulanen kouluttautuu uuteen ammattiin - "Tulee jännä ja opettava matka!"

Uutiset | 08.07.2019 11:01

Kyläkauppias Sampo Kaulanen, 40, pamauttaa tuoreimmassa blogipäivityksessään todella yllättävän uutisen.

Viimeisen vuoden aikana elämäntapojaan rajusti muuttanut ja aktiiviseen liikuntaan hurahtanut Sampo paljastaa blogissaan, että on päättänyt kouluttautua personal traineriksi.

Lue lisää: Sampo Kaulanen teki listauksen elämäntavoistaan - lista paljasti tyrmistyttäviä asioita: "Se oli todella karua!"

- Elämäntapamuutoksen myötä mielenkiintoni on syventynyt ihmisen kykyyn hoitaa itseään. Niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Ihminen on valtavan hieno ja monimutkainen koneisto, mutta lopulta kohtuullisen yksinkertainen samaan aikaan. Kaikki ihmisen osa-alueet ovat synkassa keskenään ja kaikki valinnat vaikuttavat ihmisen hyvinvointiin.

- Miten liikut tai jätät liikkumatta, mitä syöt ja milloin syöt, mitä ajattelet tai jätät ajattelematta, millä tavalla elehdit tai käyttäydyt. Kaikki vaikuttavat vointiisi ja sitä kautta toimiisi, ja sitä polkua pitkin siihen, mitä sinusta tulee ja millaiseen duuniin tai seuraan ajaudut, Sampo kirjoittaa blogissaan.

Lue lisää: "Olen lopettanut ADHD-lääkitykseni" - Sampo Kaulaselta yllättävä blogipaljastus nykykuulumisistaan!

Sampo kertoo alkaneensa etsiä hyvinvointialan kouluttautumismahdollisuuksia kesän alussa. Hän törmäsi netissä lukuisiin persona trainer -koulutuksiin ja innostui ajatuksesta ryhtyä uudelle uralle oman kauppiasuran ohessa. Kauppiaan töitään Sampolla ei suunnitelmissa jättää.

- Soitinkin pariin opistoon ja hyvin nopeasti selvisi, että työn ohella olisi mahdollista suorittaa pt:n koulutus. Ei muuta kuin soittoa opistoon ja homma tulille. Nyt näyttäisi siltä, että kurssi alkaisi ensi vuoden alkupuolella. Tuosta tulee jännä ja opettava matka! Sampo iloitsee.

Lue Sampon blogipäivitys kokonaisuudessaan tästä linkistä!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!