fbq
Uutiset
01.03.2018 06:58
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto
Aku Hirviniemellä on uusi rakas.
Eronneella Aku Hirviniemellä uusi rakas: Kuuma suhde tv-kaunottareen!
Uutiset
01.03.2018 06:58
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto

Koko kansan suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi, 34, on palannut jälleen työn pariin täydellä teholla uupumuksensa jälkeen. Myös siviilirintamalla elämä hymyilee, ja Seiskan tietojen mukaan Aku onkin viihtynyt jo jonkin aikaa televisiojuontaja Sonja Kailassaaren, 37, kanssa.

Sonja muistetaan Seiskan sivuilta viime syksyltä, kun Efter Nio -ohjelmasta tuttu kaunotar ikuistettiin intiimiltä ravintolaillalliselta kansanedustaja Antero Vartian (vihr.) kanssa.

Lue myös: Paparazzi iski: Antero Vartia ja juontajakaunotar Sonja Kailassaari romanttisilla treffeillä – flirttailevia katseita ja yöjatkot Sonjan luona, kuvat!

Akun ja hänen ex-kumppaninsa Niina Lahtisen ero 17 yhteisen vuoden jälkeen tuli julki viime kesänä, vaikka he olivat eronneet jo vuotta aiemmin.

Lue myös: Aku Hirviniemen ja Niina Lahtisen pitkän liiton loppu: syrjähyppyjuoruja, terveysongelmia ja aggressiivisia faneja - kuva!

Akun jälkeen Niina löysi nopeasti uuden rakkaan. Viime kesänä Seiskan paljasti, että Niinan uusi miesystävä on ansioitunut ohjaaja-käsikirjoittaja Atte Järvinen.

Sensuelliksi kuvaillulla Sonjalla on Akun tavoin takanaan tuoreehko ero.
Sensuelliksi kuvaillulla Sonjalla on Akun tavoin takanaan tuoreehko ero.

Lue myös: Tällainen mies on Niina Lahtisen uusi rakas: Atte Järvinen on palkittu ohjaaja!

Akun tavoin Sonjalla on takanaan tuore ero. Hän haki vuosi sitten avioeroa ex-puolisostaan, ja ero sai sinettinsä elokuussa. Pari ennätti olla naimisissa seitsemän vuotta.

Efter Nio -keskusteluohjelman lisäksi Sonja on juontanut Subtv:n pop- ja rockmusiikkia sekä elokuvia käsitellyttä makasiiniohjelmaa Sessions, Yle TV2:n musiikkiohjelmaa Musiikki-tv ja Yle Fem:n aamuohjelmaa Min Morgon.

Lue lisää näyttelijän ja juontajakaunottaren kuumasta suhteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!