Vain Seiskassa!

Järisyttävä sokkikäänne! Silminnäkijä mykistyi Seinäjoen Ideaparkissa: Ottiko Topi Sukari niskalenkin Vesa Keskisestä? – ”Tätä ei varmasti katsota hyvällä Tuurissa”

Uutiset | 17.11.2019 13:45

Pohjanmaalla kytee parhaillaan poikkeuksellisen mielenkiintoinen markkinatilanne. Tähän saakka lakeukset ovat olleet Tuurin kyläkauppias Vesa Keskisen valtakuntaa, mutta enää Vesa ei saa mellastaa yksin kotikulmiensa kassakuninkaana.

Asiaan tuli totaalinen muutos tämän viikon torstaina (14.11.), kun Mynämäen suurruhtinas ja Masku-sohvaimperiumin rakennuttaja Toivo ”Topi” Sukari avasi Seinäjoelle Ideaparkin. Kyseessä on järjestyksessään Suomen kolmas Ideapark.

Lue myös: Ökyelämää viettävä Topi Sukari puhuu avoimesti rahasta – ”Luulen, että kansa hyväksyy minulle tämän elintason!”

Sattumaa tai ei, upouuden Ideaparkin avajaispäivänä 60 kilometrin päässä Tuurissa Vesa pisti kyläkaupallaan pystyyn jälleen järisyttävän bensa-alen. Vaikuttaisikin erehdyttävästi siltä, että Pohjanmaa on muuttumassa todellisen markettisodan temmellyskentäksi.

Kummankin kauppiaan tulittaessa tarjouksia omista bunkkereistaan ja taistellessaan asiakkaista, jokainen detalji on otettava huomioon. Vastapuolelle ei ole syytä antaa yhtään siimaa tai kilpailuetua. Tätä taustaa vasten onkin täydellinen yllätys, minkälaista silminnäkijähavaintoa lakeuksilta kantautuu.

”Sehän on Jorma!”

Seiskaan otti yhteyttä eräs pohjanmaalainen veronmaksaja, joka kertoo hämmästyneensä totaalisesti pyörähdettyään viikonloppuna uutuuttaan hohkavassa Seinäjoen Ideaparkissa. Tarkalleen ottaen tapahtumat juontavat juurensa eiliselle, eli lauantaille (16.11.).

– Haahuilin siellä ympäriinsä lähinnä vain katselemassa, kunnes yhtäkkiä bongasin tutunnäköisen miehen. Hetken kuluttua tajusin, että sehän onkin Jorma! Seiskalle kerrataan dramaattisia tapahtumia.

Eikä kuka tahansa Jorma, vaan Tarjoushaukka Jorma. Siis se sama kaveri, joka on tullut tv-katsojille tutuksi Tuurin kyläkaupan armottomana hintavahtina (ja Seiskan lukijoille tutuksi Maisa Torpan hävyttömästä tissiepisodista Alanyan auringon alla).

Lue myös: Tarjoushaukka Jorma kouri Maisa Torpan jättirintoja ja Seiska julkaisi kuvat - IL: Vaimo suuttui ja aloitti mykkäkoulun! Tässä ovat kohutut kähmintäkuvat!

Jormahan se siinä! Tarjoushaukka bongattiin lauantaina Topi Sukarin Ideaparkista Seinäjoelta.
Jormahan se siinä! Tarjoushaukka bongattiin lauantaina Topi Sukarin Ideaparkista Seinäjoelta.

Tiiraili lihoja

Oli miten oli: jos joku, niin juuri Tarjoushaukka Jorma on profiloitunut nimenomaan Tuurin asiakkaana.

– Ja siellä hän vain pyöri Topin Ideaparkissa! Jorma oli kyllä niin elementissään kuin olla ja voi, eli siis kyyläsi todella tarkkaan kaikkia hintoja, Seiskalle kerrotaan.

– Mieleeni jäi erityisesti se, että Jorma tiiraili lihoja. Ideaparkissa oli nimittäin lihakauppias maistattamassa lihoja, ja ne häntä kiinnostivat kovinkin.

Lue myös: Huh! Vesa Keskinen huristeli Helsingissä 600 000 euron Lamborghinillaan – mutta missä handsfree? Katso kuva!

Mitä Tarjoushaukka oikein teki Ideaparkissa? Oliko kyseessä pelkkä sattuma, vai alkaako Jorma tiirailla hintoja enemmänkin Seinäjoella Tuurin sijasta? Onko Topi siis saamassa niskalenkin Vesasta? Paljon kuumia kysymyksiä, valitettavan vähän vastauksia.

– Olisi kyllä kiva tietää, että mitähän Vesa mahtaa tuumia tästä? Voisi kuvitella, ettei tätä varmasti katsota hyvällä Tuurissa, Seiskalle nieleskellään.

Miten Vesa Keskinen kommentoi Tarjoushaukka Jorman temppua? Lue se pian Seiska.fistä!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Lukijan kuvat
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!