Ökyelämää viettävä Topi Sukari puhuu avoimesti rahasta – ”Luulen, että kansa hyväksyy minulle tämän elintason!”

Uutiset | 04.11.2019 07:13

Liikemies Topi Sukari ja Nadja-rakas menivät naimisiin viime kesänä Turussa kahden vuoden seurustelun jälkeen.

– Avioituminen oli tärkeä askel. Se on minulle lupaus siitä, että jaan koko loppuelämäni Topin kanssa, Nadja sanoo.

Lue myös: Törkyviestejä ja häirikköpuheluita naisilta! Topi Sukarin kesyttänyt Nadja-vaimo: ”Suhteemme yritettiin tuhota!”

Topi osaa olla romanttinen. – Vien kaurapuuron ja vitamiinit sänkyyn. Alkuaikoina hieroin rakastani päivittäin, mutta se on jäänyt hektisen arjen takia.
Topi osaa olla romanttinen. – Vien kaurapuuron ja vitamiinit sänkyyn. Alkuaikoina hieroin rakastani päivittäin, mutta se on jäänyt hektisen arjen takia.

 

Topin tavoin toista kertaa avioituneen Nadjan vasenta nimetöntä koristaa 20 000 euron timanttisormus. Rakastavaisten unelmahäihin upposi rahaa lähemmäs 60 000 euroa.

– Olen tehnyt paljon töitä elintason eteen, joten haluan nyt nauttia siitä. Meidän ei tarvitse miettiä, mihin meillä on ja ei ole varaa.

Lue myös: Topi Sukari luottaa nuoreen Nadja-vaimoonsa: ”Minun ei tarvitse olla mustasukkainen, vaikka hän on reissussa miesten kanssa!”

– Rahasta puhuminen ei ole minulle tabu, enkä ole törmännyt kohdallani kateuteen. Luulen, että kansa hyväksyy minulle tämän elintason. Olen työllistänyt tuhansia työntekijöitä, sairastanut työtahtini takia useaan kertaan loppuunpalamisen ja äänihuuleni on leikattu stressin takia.

Katso kuvat Topin ja Nadjan hulppeasta Espanjan-kodista Seiska Klubista!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!