Uutiset
Katso kuvat!

Tarjoushaukka Jorma kouri Maisa Torpan jättirintoja ja Seiska julkaisi kuvat - IL: Vaimo suuttui ja aloitti mykkäkoulun! Tässä ovat kohutut kähmintäkuvat!

08.04.2019 11:03

Vuonna 2015 Seiska julkaisi häkellyttävät kuvat Turkin Alanyasta, joissa tv:stä tuttu Tuurin kyläkaupan tarjoushaukka Jorma kähmi Maisa Torppaa rinnoista paikallisen Heikinbaarin tanssilattialla.

Jorma innostui kokeilemaan Maisan jättirintoja villin biletyksen tiimellyksessä, ja Maisa vastasi erikoiseen tilanteeseen leveästi nauramalla. Seiska julkaisi kuvat miltei tasan neljä vuotta sitten, huhtikuussa 2015.

Lue lisää: Herttileijaa, Tarjoushaukka Jorma tarrasi Maisa Torpan jättirintoihin - katso kuvat!

"Ei auttaneet lepyttelyt"

Nyt Jorma kertoo Iltalehden haastattelussa, että kun kuvat tulivat juki, hänen Marja-vaimonsa ei suhtautunut otoksiin kovinkaan suopeasti.

- Olin Maisan kanssa tanssimassa ja käteni oli hänen rintansa alla. Kuva julkaistiin juorulehdessä. Vaimo ei sanonut viikkoon yhtään mitään, Jorma sanoo IL:n haastattelussa

- Ei siinä auttaneet mitkään lepyttelyt, Jorma nauraa.

Katso myös: Harvinaiset kuvat julki! Tältä Maisa Torppa näytti 17-vuotiaana Seiskan Tähtityttönä: poseerasi jo kuin ammattilainen - kuvat!

Jorman mukaan Marja-vaimo on sittemmin antanut kuvat anteeksi ja nykyään tapahtunut lähinnä naurattaa.

Tässä ovat kohukuvat

Alla kuvat, jotka aiheuttivat eripuraa Jorman ja Marja-vaimon välille. Otokset on otettu Alanyassa, Heikinbaarissa - ja ne ovat varsin paljonpuhuvat. Lue lisää tapahtumista täältä.

Maisa Torppa ja Tarjoushaukka Jorma
Ensin Jorma ja Maisa tanssivat varsin soveliaasti, mutta...
Maisa Torppa ja Tarjoushaukka Jorma
...sitten Jorma tarrasi Maisaa rinnoista ja Maisa alkoi nauraa.

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!