Uutiset
Katso videot!

Jari Sillanpää tulistui oikeudessa medialle – tyrmää täysin väitteet huumeidenkäytöstä: ”Tehkää pliis joku korjaus!"

26.02.2020 11:51

Laulaja Jari Sillanpään, 54, oikeudenkäynti koskien seksuaalirikoksia alkoi keskiviikkona 26.2.2020 Helsingin oikeustalolla. Kun Jari saapui paikalle, hän joutui heti turvatarkastuksesta päästyään median piirittämäksi. Jari vastaili toimittajien kysymyksiin hyväntuulisesti ja kiisti syyllistyneensä mihinkään rikolliseen.

Oikeudenkäynnin alkoitus viivästyi, sillä lautamiehet puuttuivat. Viivästyksen takia Jari joutui odottamaan käsittelyn aloitusta toisessa salissa, asianajaja Riitta Leppiniemen kanssa. Jarin kommentit ja kuvat saapumisesta julkaistiin kaikissa keskeisissä tiedotusvälineissä ja tilanteesta lähetettiin paljon suoria nettilähetyksiä. Oikeudenkäyntiä käsittelevistä jutuista seurasi erikoinen tilanne, sillä eräässä artikkelissa väitettiin, että Jari käyttäisi yhä huumausaineita. Tästä Jari suuttui.

Kun oikeuskäsittely kuulutettiin alkavaksi ja asianosaisia pyydettiin siirtymään saliin, ryntäsi Jari käytävälle ja alkoi tivata, missä huumejutun kirjottaneen tiedotusvälineen edustaja on.

- Missä on Maikkarin toimittaja, Siltsu tiuskaisi. 

Toimittaja- ja kuvaajalauma seurasi Jaria käräjäsaliin, ja tässä vaiheessa Jari painokkaasti halusi korjata väärät väitteet huumeiden käytöstä.

- Kaksi vuotta sitten minä sanoin tv-ohjelmassa, että en tarvitse huumeita ja tällä mennään edelleen.

Jari toivoi, että MTV korjaa virheellisen uutisensa häntä koskien.

- Tehkää pliis joku korjaus siihen, Jari sanoi pettyneellä äänellä.

MTV Uutiset korjasikin virheensä heti tämän jälkeen.

jari

 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!